Print this page
01-03-2020

Συνέντευξη Τύπου Μουνιόθ, Τερβαπόρτι, Νικολάκης, Ζαλμάς (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ, ο Φινλανδός πασαδόρος του Ολυμπιακού Εμι Τερβαπόρτι, ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης και ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ: Σε λίγα λεπτά το βίντεο της συνέντευξης Τύπου:

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ είπε:

 

«Είμαι ικανοποιημένος σήμερα με την απάντηση που δώσαμε στο γήπεδο. Είμαι επίσης ικανοποιημένος επειδή επανερχόμαστε στις καλές εμφανίσεις ενόψει των δύσκολων στόχων που έχουμε τις επόμενες εβδομάδες. Εχουμε μπροστά μας σημαντικούς στόχους και δείχνουμε έτοιμοι και ικανοί να τους πετύχουμε».

 

Ο Φινλανδός πασαδόρος του Ολυμπιακού Εμι Τερβαπόρτι δήλωσε:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα δύσκολο γήπεδο. Η Κηφισιά πιέζει πολύ στο σερβίς σε αυτό το γήπεδο και οι αντίπαλοι δύσκολα κερδίζουν. Εμείς όμως το διαχειριστήκαμε σωστά και για αυτό είμαι χαρούμενος που νικήσαμε σήμερα εδώ».

 

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης είπε:

 

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος. Εμείς σήμερα δε μπορέσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να κερδίσουμε ομάδες που είναι καλυτέρου επιπεδου από μας. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως έχει αρκετές αλλαγές που ουσιαστικά δεν θεωρούνται αλλαγές καθώς είναι όλοι παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Αυτό φάνηκε και σήμερα. Για ομάδες σαν κι εμάς είναι δύσκολο να προσαρμοστείς γρήγορα και να καταφέρεις να κάνεις κάτι πόσο δε να μπορέσεις να νικήσεις μία τέτοια ομάδα. Για μας ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και στον ημιτελικό του κυπέλλου που θα παίξουμε πάλι με τον Ολυμπιακό στη Σύρο.  Είδαμε σήμερα πόσο ισχυρή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και πόσο δύσκολα κάνει λάθη. Για να έχουμε κάποιο όφειλος από το σημερινό ματς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να δούμε πόσο στοιχίζει το εύκολο λάθος απέναντι στον Ολυμπιακό».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε:

 

«Πρώτα απ΄όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Δεύτεον καλή επιτυχία στον κύριο Μουνιόθ στο νέο πρότζεκτ που ανέλαβε (σ.σ. προπονητής της Εθνικής Βελγίου). Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό τα θέλεις όλα, καλή προετοιμασία, καλή εμφάνιση και λίγο τύχη. Κάποια πραγματάκια μέσα στην εβδομάδα μας έλειψαν. Εγώ είμαι ευχαριστημένος διότι εάν δούμε τα δεδομένα στεγνά οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Εχουμε περίπου τους ίδιους πόντους από σερβίς και από μπλοκ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τέσσερις πόντους παραπάνω από μας στην επίθεση. Η διαφορά όμως ήταν πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε λάθος στους τελευταίους 4-5 πόντους κάθε σετ πράγμα που κάναμε εμείς. Εμείς είπαμε πως θα κουραστούμε να φτάσουμε στο φάιναλ-4 κυπέλλου και μετά στα πλέι οφ. Επομένως είμαστε καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς και απώλειες και πιστεύω να είμαστε έτοιμοι στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακο να κάνουμε κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι».

Media