Print this page
08-03-2020

Συνέντευξη Τύπου Ζαλμάς, Συναδινός, Νεόφυτος, Αχιλλεόπουλος (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς, ο λίμπερο της Κηφισιάς Σωτήρης Συναδινός που τη σεζόν 2018-19 αγωνίζονταν στον Παμβοχαϊκό, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Νίκος Αχιλλεόπουλος δήλωσαν μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-2 σετ:

 

O προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:

 

«Το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό αποτέλεσε για εμάς το τελευταίο δυνατό τεστ πριν το final 4 του Κυπέλλου. Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για εμάς γιατί αντιμετωπίσαμε διάφορα πράγματα. Έπρεπε ταυτόχρονα να προετοιμάσουμε την ομάδα αλλά και να προφυλάξουμε κάποια παιδιά. Στο ζέσταμα δεν ήξερα ποιους θα χρησιμοποιήσω. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας. Θεωρώ ότι πήραμε τη νίκη κυρίως από τα λάθη των αντιπάλων μας σε κρίσιμα σημεία. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο 4ο σετ και ένα στο τάι μπρέικ. Αυτά δεν επιτρέπονται στον ημιτελικό και πρέπει να μας προβληματίσει. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Θα φροντίσουμε να παρουσιαστούμε σε άριστη κατάσταση στον ημιτελικό. Καλή επιτυχία στον Παμβοχαϊκό στη συνέχεια του πρωταθλήματος».


Ο λίμπερο της Κηφισιάς Σωτήρης Συναδινός που τη σεζόν 2018-19 αγωνίζονταν στον Παμβοχαϊκό δήλωσε:

 

«Όπως είπε και ο κόουτς είχαμε μέσα στην εβδομάδα προβλήματα τραυματισμών Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε:

 

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη της. Έτσι όπως πρέπει να γίνει,οι ομάδες παίζουν για να κερδίσουν και αυτό έκανε. Περιμένω στη συνέχεια, στα επόμενα παιχνίδια όλες οι ομάδες να δείξουν το ίδιο πάθος, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η Κηφισιά ήρθε με όλα τα όπλα της και έπαιξε. Είχαμε μεγαλύτερο άγχος από τους αντιπάλους μας, διότι υπάρχουν δύο αγωνιστικές οι οποίες θα κρίνουν τη σειρά για τα play out. Στεναχωριέμαι πολύ. Η ομάδα η οποία.στήθηκε με κόπο λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με ανθρώπους που ματώνουν/. Έχουν χαθεί σε αρκετά παιχνίδια πόντοι οι οποίοι είναι δικοί μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια μας. Καλή επιτυχία στην Κηφισιά στο final 4».


Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Νίκος Αχιλλεόπουλος δήλωσε:

 

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραζόμαστε. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα.Απόψε έγινε μεγάλη μάχη. Αν δεν είχαμε μείνει πίσω στο ται μπρέικ ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.Φέτος έχουμε προβλήματα. Ελπίζω ο Ηλίας Λάππας να μην έχει κάτι σοβαρό».

Media