Print this page
16-07-2020

Οι πρωταθλητές γιόρτασαν το πρωτάθλημα κάτω από την Ακρόπολη

Rate this item
(0 votes)
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στο θρόνο της έπειτα από 14 χρόνια και οι πρωταγωνιστές της το γιόρτασαν στο πιο εμβληματικό σημείο της πρωτεύουσας.


Το 25ο πρωτάθλημα του «τριφυλλιού» στο βόλεϊ  έγινε σημείο αναφορά στην «πράσινη» οικογένεια και τα επινίκια του συνεχίζονται.

Χτες το βράδυ οι πρωταθλητές γευμάτισαν κάτω από την Ακρόπολη, στο εστιατόριο «Διόνυσος» ιδιοκτησίας του άλλοτε προέδρου του Παναθηναϊκού Βλάση Σταθοκωστόπουλου.

Το κλίμα ήταν…καταπράσινο και οι αθλητές , το τεχνικό τιμ και η νέα διοίκηση του Συλλόγου το γιόρτασαν με την ψυχή τους και έδειξαν ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Άπαντες φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο και φόντο την Ακρόπολη αποδεικνύοντας τη στενή διαχρονική σχέση του Συλλόγου με την πρωτεύουσα.

 

Πηγή: pao1908.com / Foto: V.Stolis

30_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg11_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg15_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpgwetransfer-1fa385-1.jpg25_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg13_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg17_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg27_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg22_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg18_volley_antron_geyma_ston_dionyso.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.