Print this page
22-07-2020

Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς συνεχίζει με τον αρχηγό Δημήτρη Νικολάκη

Rate this item
(1 Vote)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για 18η συνεχόμενη χρονιά με τον Δημήτρη Νικολάκη.

Ο εμβληματικός αρχηγός είναι ο «εγκέφαλος» της Κηφισιάς από την περίοδο 2003-04 αποτελώντας παράλληλα έναν αθλητή-κόσμημα για ελληνικό βόλεϊ.

Ο Δημήτρης Νικολάκης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε: « Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω και την επόμενη περίοδο  τη φανέλα της Κηφισιάς. Αυτή όμως θα είναι και η τελευταία μου χρονιά ως αθλητής, καθώς έχω πάρει την απόφαση να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό είναι το δικό μου “Last Dance”, δανειζόμενος τον τίτλο του γνωστού ντοκιμαντέρ».

Ο αρχηγός της Κηφισιάς μιλώντας για τους στόχους της επόμενης περιόδου τόνισε: «Η Κηφισιά έχει καθιερωθεί πανάξια στις κορυφαίες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε και φέτος. Θεωρώ ότι η διοίκηση έχει το πλάνο και το όραμα και επιθυμεί να  φτιάξει για ακόμα μια φορά είναι ισχυρό σύνολο που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Στόχος μας είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αν μπορέσουμε να φτάσουμε και σε ένα final-4 στο Κύπελλο ή στο League Cup».

Ο Δημήτρης Νικολάκης αφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία σε όλους, εξέφρασε την αγωνία του για την πανδημία τονίζοντας: « Φέτος έφερε τα πάνω-κάτω σε όλους τους τομείς της ζωής μας και κατ΄ επέκταση και στον αθλητισμό. Εκφράζω την ανησυχία μου για το ποια θα είναι η εξέλιξη του κορωνοϊού από τον Σεπτέμβριο και κατά πόσο θα επηρεάσει ξανά τις εγχώριες διοργανώσεις».

 Από το Γραφείο Τύπου ΑΟΠ Κηφισιάς