Print this page
24-07-2020

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Ζουπάνι

Rate this item
(1 Vote)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Νίκο Ζουπάνη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

 

Ο 31χρονος διαγώνιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζομαι στην Κηφισιά. Είναι μια σταθερά καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια, με πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι ένα υγιές και οργανωμένο σωματείο και αυτό ήταν αρκετό για να την επιλέξω».

Μιλώντας για τους στόχους ενόψει της νέα περιόδου ο Νίκος Ζουπάνης επισήμανε:

«Οι στόχοι μου για φέτος ,τόσο προσωπικά όσο και αγωνιστικά είναι αρχικά να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά έχοντας όλοι την υγεία μας. Όσον αφορά στα αγωνιστικά καθαυτά θέλω η Κηφισιά να συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις στη βαθμολογία και να διεκδικήσει θέση στην τετράδα σε πρωτάθλημα και διοργανώσεις κυπέλλων».

Τέλος αναφερόμενος στην επιστροφή του στην Ελλάδα είπε: «Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, περισσότερο διαδικαστική. Με την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη εν μέσω πανδημίας και χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα θεώρησα καλύτερο να μείνω στην Ελλάδα και διεκδικήσω ένα καλό πρωτάθλημα».