Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-07-2020

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε από τη Βέροια ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π.

Rate this item
(0 votes)
Στην Βέροια βρέθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμοιβόμενων Πετοσφαιριστών Παντελής Ταρνατόρος, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής του επίσκεψης στην πόλη μας, με αφορμή την ιστορική συμμετοχή του Φίλιππου Βέροιας στην Volley League της σεζόν 2020-2021,όπου η ομάδα μας φιλοδοξεί να κερδίσει ένα ακόμη μεγάλο "στοίχημα".
Κατά την παραμονή του στη Βέροια, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του επαγγελματικού πρωταθλήματος βόλεϊ, είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δ. Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά, τον Αντιπρόεδρο του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Μπιτέρνα και το μέλος της διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, Γιώργο Γιακουμόπουλο.

Κύριο χαρακτηριστικό της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, ήταν ο γόνιμος διάλογος και η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την παρουσία του Φίλιππου Βέροιας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, το "όραμα" της διοίκησης του συλλόγου μας για περαιτέρω προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή και θέματα αναφορικά με το επαγγελματικό βόλεϊ.

Λίγο πριν το τέλος της συνάντησης μάλιστα «έπεσε στο τραπέζι» και το ενδεχόμενο φιλοξενίας στη Βέροια και κάποιας επίσημης διοργάνωσης, πρόταση που αναμένεται να εξεταστεί στο μέλλον από τους αρμόδιους φορείς.

Στη συνέχεια ο κ.Ταρνατόρος, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ του Φιλίππου Βέροιας και τον κ. Κορωνά, ξεναγήθηκε στην πόλη και επισκέφθηκε την φετινή έδρα της ομάδας, το Δημοτικό Γυμναστήριο "Δ. Βικέλας".

Από την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του πρώην ΕΑΚ, στο Μακροχώρι, ο κ. Ταρνατόρος, έμεινε ικανοποιημένος, τόσο από τον αγωνιστικό χώρο, που πληροί τα κριτήρια και τις απαιτούμενες προδιαγραφές, όσο επίσης από τα αποδυτήρια και τους άλλους χώρους (ιατρείο, αίθουσα τύπου κλπ).

Εντός της εβδομάδας μάλιστα αναμένεται και γραπτή έκθεση του προέδρου της Λίγκας, με τις παρατηρήσεις και τις απαιτήσεις της διοργανώτριας αρχής για κάποιες μικρές παρεμβάσεις συντήρησης-αναβάθμισής του γηπέδου (βάψιμο του αγωνιστικού χώρου, διαγραμμίσεις, θέσεις τηλεοπτικών καμερών και κάλυψη παραθύρων), που θα μετατρέψουν την έδρα της ομάδας μας, σε πραγματικό «στολίδι».

Η επίσκεψη του προέδρου της ΕΣΑΠ ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις, το απόγευμα της Τρίτης με γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Φίλιππου Βέροιας στον κ. Ταρνατόρο, όπου έδωσε το παρών και το έτερο μέλος του ΔΣ, Γιάννης Γαλλίκας.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject