Print this page
04-08-2020

Ο Γιάννης Τακουρίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Π.Α.Ο.Κ.

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Τακουρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» για πέμπτη συνεχή χρονιά, έχοντας ήδη κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ δύο Πρωταθλήματα Ελλάδος (2016 & 2017) και δύο Κύπελλα Ελλάδος (2018 & 2019).

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Εύχομαι να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία εγώ και οι συναθλητές μου και να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Εύχομαι να τελειώσει όλη η δύσκολη κατάσταση, που βιώνουμε όλοι με τον κορωνοϊό και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Το πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι ανταγωνιστικό, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο τη νέα χρονιά και στο τέλος θα είμαστε επιτυχημένοι! Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τον κόσμο μας που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζει".