Print this page
12-08-2020

O Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Παπαδόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Παπαδόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
 O 27χρονος ακραίος επιστρέφει στην Κηφισιά μετά από έναν χρόνο κατά τον οποίο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, κατακτώντας την άνοδο στην Pre League.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε για την επιστροφή του στην ομάδα των βορείων προαστίων: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στην Κηφισιά και στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Η περσινή χρονιά με ωρίμασε σε αγωνιστικό επίπεδο και πλέον αισθάνομαι ακόμα πιο έτοιμος να ανταποκριθώ στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Volley League».

Μιλώντας για τους στόχους της ερχόμενης περιόδου ο Γιάννης Παπαδόπουλος σημείωσε: «Η Κηφισιά είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ, κάτι που αποδεικνύουν και οι πορείες της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Έτσι και φέτος οι συμπαίκτες μου και εγώ θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά ώστε να συμβάλω στην υλοποίηση των στόχων μας».

Μιλώντας για την περιπέτεια του κορωνοϊού επισήμανε: «Σίγουρα βιώνουμε μία διαφορετική καθημερινότητα με αρκετούς περιορισμούς. Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί προκειμένου σταδιακά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

 Από το Γραφείο Τύπου ΑΟΠ Κηφισιάς