Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-09-2020

Παρουσίαση Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: «Παράδειγμα για μίμηση σε όλο το ανδρικό βόλεϊ» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Μετά από 7 χρόνια η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων επέστρεψε στη Volley League και με προπονητή τον Σάκη Ψάρρα προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Οι παίκτες του νέου ρόστερ της ιστορικής ομάδας της Νέας Σμύρνης έκανε τα αποκαλυπτήρια της σε μία όμορφη συγκέντρωση που έγινε στην έδρα του συλλόγου στη Νέα Σμύρνη. Ο Ψάρρας μίλησε για τη νέα ομάδα, την προετοιμασία τους στόχους αλλά και το νέο πρωτάθλημα.

Ψάρρας: Πρωτόγνωρες στιγμές

«Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές σε όλο τον πλανήτη, είμαστε όμως αισιόδοξοι πως θα το ξεπεράσουμε. Η ζωή κερδίζει στο τέλος και μέσω του αθλητισμού πρέπει να το δείξουμε. Επέστρεψα φέτος στον Μίλωνα από άλλο πόσο αυτή τη φορά, ως προπονητής. Ο Μίλωνας είναι ο σύλλογος με τον οποίο έπαιξα πρώτη φορά στη Volley League, τον αγαπάω πολύ και είναι ένα σωματείο αξιόλογο και μία... κυψέλη των σπορ. Έρχονται εκατοντάδες παιδιά και αθλούνται στις εγκαταστάσεις του. Υπάρχει μία πρόοδος στον Μίλωνα και αυτή η πρόοδος θα φανεί και στο ανδρικό βόλεϊ, το οποίο επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Θέλουμε να δώσουμε το στίγμα ότι είμαστε κάτι διαφορετικό και στο τέλος της σεζόν να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση σε όλο το ανδρικό βόλεϊ».

«Οι παλιοί και οι νεοί»

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας: «Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν αυτό το μίγμα που έχουμε δημιουργήσει με νέους και έμπειρους αθλητές. Ανδρεάδης και Λάππας είναι αθλητές με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης παλιότερα και ξέρω πολύ καλά το πνεύμα νικητή που έχουν. Αυτό θέλω να μεταδώσουμε και στους νέους αθλητές του ρόστερ, το ότι θέλουμε να κερδίζουμε και να κάνουμε σωστά πράγματα στις προπονήσεις και στους αγώνες. Θα μας βοηθήσουν πολύ με τη παρουσία τους, όπως επίσης και ο Μαντέκας και ο Χαντ για να μεταλαμπαδεύσουμε αυτή τη φιλοσοφία στους νέους όπως τους Χανδρινούς και τον Παπαδάκη, που προέρχονται από την εφηβική ομάδα. Ας μου επιτραπεί να πω πως η ομάδα της Volley League θα είναι η βιτρίνα και από πίσω θα υπάρχουν πολλά παιδιά που θα ασχοληθούν με το ανδρικό βόλεϊ, στο σωματείο του Μίλωνα».

«Θα αφήσουμε το στίγμα μας»

Για το φετινό πρωτάθλημα της Volley League: «Πρέπει να δούμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά όπως και να έχει θεωρώ πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Έχουν γίνει σοβαρές επενδύσεις, ειδικά από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα ΟΝΕΧ, αλλά και οι υπόλοιπες έχουν αφιερώσει χρόνο, λεφτά και διάθεση για το επαγγελματικό βόλεϊ. Θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μέσα σε αυτόν τον ανταγωνισμό θα ενταχθεί και ο Μίλωνας, που θα είναι μία ομάδα που δύσκολα ο αντίπαλος θα νικάει και θα είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι. Θα αφήσουμε και εμείς το στίγμα μας στο φετινό πρωτάθλημα».

Το ρόστερ του Μίλωνα

Αποκτήθηκαν τρεις ξένοι, ο Σέρβος ακραίος Λούκα Βελίτσκοβιτς, ο Πολωνός κεντρικός Αλεξάντερ Μάζιαρζ και ο Καναδός Τέιλορ Χαντ που τον γνωρίζουμε από τη θητεία του στην Κηφισιά και θα αγωνιστεί ως διαγώνιος. Λίμπερο αποκτήθηκε ο Θεολόγος Δρογκάρης, τα αδέλφια Χανδρινού (Σπύρο και Άρη) αλλά και τους βετεράνους Ηλία Λάππα (αρχηγός), Ανδρέα Ανδρεάδη και Γιάννη Μαντέκα. Από την περσινή ομάδα προωθήθηκαν ο Γιώργος Κανελλοπουλος (πασαδόρος), ο Γιάννης Παπαδάκης (κεντρικός) και ο Μίλτος Τσαρκατόγλου (κεντρικός). Βοηθός προπονητή είναι ο Γιώργος Δεναξάς, τιμ μάνατζερ ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος και πρόεδρος ο Κώστας Παπασταθόπουλος. Ρόλο φροντιστή έχει ο Γιώργος Χάκας, στατιστικολόγος ο Γιάννης Στυλιανού και φυσιοθεραπευτής ο Θόδωρος Τσόπελας.

Ανδρεάδης: «Πρώτος στόχος η παραμονή»

Από τις μεταγραφές που προκάλεσαν αίσθηση ήταν του Ανδρέα Ανδρεάδη που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη του κέντρου.
«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πάει τέλεια. Ο Μίλωνας παρόλο που φέτος ανέβηκε πάλι στη Volley League έχει πολύ καλή οργάνωση και αποτελείται από επαγγελματίες ανθρώπους, όπως ο μάνατζερ Δημήτρης Δημητρακόπουλος αλλά και ο Σάκης Ψάρρας, με τον οποίο παλαιότερα ήμασταν συμπαίκτες και πλέον τον έχω προπονητή. Θα δίνουμε κάθε ημέρα το 100% για να κρατήσουμε αρχικά τον Μίλωνα στην κατηγορία».

Για το φετινό ρόστερ του Μίλωνα και για το πως μεταδίδει την εμπειρία του στους νεότερους: «Μου αρέσει πολύ ο ρόλος και τον είχα σε κάθε ομάδα που έπαιζα. Τις εμπειρίες που έχω θέλω να τις μεταλαμπαδεύσω στους νεότερους αθλητές και να τους βοηθήσω εντός και εκτός γηπέδου. Οτιδήποτε και αν χρειαστούν εγώ θα είμαι στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσω».

«Δυνατό πρωτάθλημα»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ φέτος. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου θεωρώ πως είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και αυτοί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν φυσικά να κοντράρουν αυτές τις ομάδες και ο στόχος του Μίλωνα είναι η παραμονή στη

Για το αν θα είναι φέτος η τελευταία του σεζόν: «Θα εξαρτηθεί από κάποιους παράγοντες. Θεωρώ πως έχω 1-2 χρόνια ακόμα, βοηθάει και η θέση του κεντρικού. Ίσως γίνει όμως κάποια αλλαγή στο τέλος της σεζόν και σταματήσω».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject