Print this page
22-09-2020

Φιλικά του Φιλίππου με Παναθηναϊκό, Μίλων, Κηφισιά

Rate this item
(0 votes)
Έπειτα από τα δύο φιλικά στην Σύρο, η αποστολή του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας Volleyball βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, για τρεις ακόμη ιστορικές αναμετρήσεις με πολύ δυνατές ομάδες της Volleylegaue.

H αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη στη Νέα Σμύρνη, όπου στο τοπικό κλειστό "Κροίσος Πέρσης" η ομάδα μας ευελπιστεί κόντρα στον Α.Ο.Ν.Σ Μίλωνα να δείξει ανάλογο πάθος και αντίστοιχη μαχητικότητα με τα στοιχεία που "κατέθεσε" στο Δ. Βικέλας" της Ερμούπολης.


Αν κα νεοφώτιστη φέτος η νεοσμυρνιώτικη ομάδα έχει "γράψει" τη δική της ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, έχοντας σημαντικές επιτυχίες και δυο Πρωταθλήματα Ελλάδας (1962, 1964).


Τα επόμενα τεστ είναι την Τετάρτη με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και την Πέμπτη με την σκληροτράχηλη Κηφισιά.


Την αποστολή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας στο «κλεινόν άστυ» απαρτίζουν οι αθλητές Προύσαλης, Γ. Τζιουμάκας, Στ. Τζιουμάκας, Μπουράκης, Γάτσης, Τσιάρας, Παπάζογλου, Μπουτόπουλος, Αρτακιανός, Μπίσετ, Φέρελ, Μπέατι, Εντουάρντο, και το τεχνικό δίδυμο των Σωκράτη Τζιουμάκα και Τάκη Χριστοφορίδη. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Δ. Πιτούλιας, ενώ μετέχουν επίσης οι κ.κ. Ξανθόπουλος (γενικός αρχηγός), Αναστασίου (team manager), Κορωνάς (Φυσικοθεραπευτής), Στεργιόπουλος (Φροντιστής), Παπαϊωάννου (Υπεύθυνος Επικοινωνίας).


Αναλυτικά οι ημερομηνίες των φιλικών του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας στην Αθήνα


22/9, 15.30, Κλειστό Μίλωνα "Κροίσος Πέρσης": Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων– Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας

23/9, 17.00, Κλειστό Άγιος Θωμάς: Παναθηναϊκός Α.Ο– Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας

24/9, 16.00 , Κλειστό Κηφισιάς «Ιωάννης Ζηρίνης»: Α.Ο. Π. Κηφισιάς– Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας