Print this page
30-10-2020

A.O.N.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ (2η αγωνιστική, 31/10, 19:00, V.L.-T.V.)

Rate this item
(0 votes)
Δύο εβομάδες μετά την αναμέτρηση τους για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και μάλιστα και πάλι στο γυμναστήρο Κροίσος Πέρσης ο Μίλωνας υποδέχεται τον Φοίνικα ΟΝΕΧ για τη Volley League (2η αγωνιστική, 31/10, 19:00, Live Streaming V.L.-T.V., Διαιτητές: Φραγκάκης, Μυλωνάκης)
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά την ήττα με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα υποδέχεται τον Φοίνικα ΟΝΕΧ με σκοπό να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο το έργο για την ομάδα του Σάκη Ψάρρα θα είναι πολύ δύσκολο καθώς βρίσκονται σε καραντίνα και δεν προπονούνται ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Τέιλορ Χαντ και θα αγωνιστεί με το ίδιο σχήμα που αγωνίστηκε και στον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ.
 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Εκτός από τον Φοίνικα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον COVID-19. Η ομάδα παλεύει σε δύσκολες συνθήκες. Θέλω να πιάσουμε τα στάνταρ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα βγουν μπροστά τα νέα παιδιά της ομάδας που έχουν και μία μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουν τις μεγάλες δυνατότητες τους. Θα παλέψουμε τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι θετικό».

 

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ κάνει την πρώτη του έξοδο στο πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη επί του Φιλίππου με 3-1 σετ κυνηγάει το δεύτερο τρίποντο για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX αντιμετωπίζει αύριο το Μίλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ. Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο Βασίλης Καρασαββίδης τόνισε:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Μίλωνα είχαμε δυσκολευτεί για να πάρουμε τη νίκη. Έχουν καλή ομάδα με κάποιους έμπειρους παίκτες που μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Στον αυριανό αγώνα μάλλον θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες , ωστόσο αυτό δε μας εφησυχάζει.Με συγκέντρωση πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς , μιας και έτσι όπως έχει διαφοροποιηθεί πλέον η δομή του πρωταθλήματος, κάθε αγώνας χαρακτηρίζεται ως μικρός τελικός».

 

Για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Φοίνικας νίκησε δύσκολα το Μίλωνα 3-2 σετ στο ίδιο γήπεδο αλλά τότε η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε αγωνιστεί πλήρης.

 

Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα έχουν αναμετρηθεί και τη σεζόν 2012-13. Τότε ο Φοίνικας είχε νικήσει δύο φορές με 3-0 σετ έχοντας στη σύνθεση του τον Ηλία Λάππα που σήμερα παίζει στον Μίλωνα.

 

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

2012-13

7η αγωνιστική (24/11/2012): Α.Ο.Φοίνικας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0 (25-17, 25-14, 25-16)

18η αγωνιστική (16/02/2013): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας 0-3 (17-25, 20-25, 12-25)

 

Volley League 2020 - 2η αγωνιστική

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 18.00 (V.L. - T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Κατερλή, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κροίσος Πέρσης, 19.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

PAOK Sports Arena, (V.L. - T.V.): 16.00: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. (Aναβάλλεται)

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ζηρίνειο, 18.00 (ΕΡΤ Sports T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Media