Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-12-2020

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Μία αδικία διορθώθηκε, ευχαριστούμε Αυγενάκη, Μαυρωτά

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

«Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 8/12/20 με πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ παρουσία του Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά και εκπροσώπων της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ, κατατέθηκαν όλοι οι προβληματισμοί των εμπλεκομένων φορέων καθώς και οι δεσμεύσεις για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα πρέπει να εφαρμοστούν, ως προς την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Μετά τις τελευταίες σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες των εκπροσώπων των φορέων ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και των εκπροσώπων των ΤΑΑ, ενημερωθήκαμε εχθές αργά για την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, τον ΓΓ Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά καθώς και την Επιτροπή Λοιμοξιολόων του ΕΟΔΥ για την επανεκκίνηση των προπονήσεων με απώτερο στόχο τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Βόλει Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 20-21.

Δεν εφησυχάζουμε και δεν ξεχνάμε τις δυσκολίες που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Από την δικιά μας πλευρά σεβόμενοι τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, το φίλαθλο κοινό μας και την τοπική κοινωνία, θα εναρμονιστούμε άμεσα με τις υγειονομικές οδηγίες με γνώμονα την προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου.

Μία αδικία διορθώθηκε.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject