Print this page
16-01-2021

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ. (3η αγωνιστική, 17/1, 18:00, Live Streaming - V.L.)

Rate this item
(0 votes)
Η αναμέτρηση μεταξύ του Φίλιππου και του ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που επανεκκίνησε μετά από 70 ημέρες λόγω της πανδημίας του covid-19. (3η αγωνιστική, 17/1, 18:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου).

 

O αγώνας έχει ιστορική σημασία για τον Φίλιππο Βέροιας καθώς θα είναι ο πρώτος στην έδρα του στην Volley League. Θα μεταδοθεί μέσω livestreaming, θα είναι το τέταρτο φετινό μεταξύ των δύο ομάδων, έπειτα από δύο φιλικά προετοιμασίας και ένα για τον ‘Α όμιλο του Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με τον Φίλιππο Βέροιας να έχει μία νίκη στο φιλικό της Νάουσας. Το 2019 οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο 1ο διεθνές Τουρνουά «Φίλιππος Βέροιας», όπου συμμετείχαν ακόμη η Ελπίδα Αμπελοκήπων και η Μάρεκ από τη Βουλγαρία

Στόχος της ομάδας της Βέροιας, που ενισχύθηκε με την απόκτηση του πρώην διαγώνιου του Ηρακλή, Παναγιώτη Βαρβεσιώτη, είναι να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, έπειτα από τις δύο εκτός έδρας που προηγήθηκαν με Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ (3-1) και Ολυμπιακό (3-0)

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός Σωκράτης Τζιουμάκας αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ωστόσο αμφίβολος είναι ο γιος του και ακραίος των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», Στέλιος Τζιουμάκας, λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

Ο προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Για εμάς το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θέλουμε ασφαλώς να κάνουμε μία καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο το οποίο έχουμε αντιμετωπίσει φέτος 3 φορές. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε τραυματισμούς και να μπορέσουμε να τελειώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα».

 

Ο πασαδόρος του Φιλίππου που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, Κώστας Προύσαλης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναπαίξουμε, αρκεί να μην μας ξανακλείσουνε γιατί τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και προσωπικά θέλω να δω από την ομάδα μου την μαχητικότητα που έδειξε από την προετοιμασία μέχρι την διακοπή και από κει και πέρα να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση. Γιατί όταν η ομάδα παίζει καλά απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τίτλου, γεμίζει αυτοπεποίθηση και μετά προσπαθεί να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί. Ειδικά για το πρώτο ματς της ιστορίας μας στην έδρα μας, ως τοπικός παίκτης περίμενα όταν υπέγραφα το καλοκαίρι στη Βέροια, ένα διαφορετικό ματς με κόσμο, πανηγυρική ατμόσφαιρα, μια πραγματική γιορτή! Δεν πειράζει όμως, ξεκινήσαμε να παίζουμε ξανά. Αυτό που προέχει είναι να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από την πανδημία, να ευχηθούμε να μην φύγουν άλλοι συνάνθρωποί μας, από αυτό το κακό που μας βρήκε και από εκεί και πέρα όλα πιστεύω θα πάρουν το δρόμο τους.»

 

Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί στη Βέροια για δεύτερη φορά μετά το Λιγκ Καπ. Ο διέφαλος έχει δώσει μόνο έναν αγώνα, αυτόν με το Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη όπου νίκησε 3-0. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι σε εκκρεμότητα.

 

Ο μοναδικός που θα απουσιάσει είναι ο πασαδόρος Φιλίπ Ντεσποτόφσκι που αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Βόρειας Μ. στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε: «Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας, μία ομάδα με την οποία έχουμε ξαναπαίξει φέτος, με αποτέλεσμα να την ξέρουμε και να μας ξέρει. Μπορεί να είμαστε το φαβορί, όμως ο Φίλιππος Βέροιας έχει έμπειρους παίκτες και εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να δούμε τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάναμε τον τελευταίο μήνα μέσα σε συνθήκες αγώνα. Υπάρχει φυσικά ο φόβος της πανδημίας, καθώς πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, ωστόσο αυτό δε θα μας σταματήσει από την επίτευξη των στόχων μας. Στο αυριανό παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη για να ξεκινήσει καλά η χρονιά».

 

Volley League 2020 - 3η αγωνιστική
 
Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ερμούπολη, γυμναστήριο Δ. Βικέλας, 20.00 (Ε.Ρ.Τ.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Συρίγος, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Μαρούσι, γυμναστήριο Άγιος Θωμάς, 17.00 (Live Streaming): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
 
Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Ηράκλειο, γυμναστήριο Λίντο 17.00 (Live Streaming): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Ονόπας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Βέροια, γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Βέροιας, 18.00 (Live Streaming): Α.Π.Σ. Φίλιππος - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βένος, Λαναράς, Γραμματεία: Ψάρρα.