Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2021

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κηφισιά, στην έναρξη του Β' Γύρου

Rate this item
(0 votes)
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις δυο διαδοχικές νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, υποδέχονται την Κηφισιά την Κυριακή (7/2) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Στην αναμέτρηση της 8ης Αγωνιστικής της Volley League με την οποία ανοίγει η αυλαία του Β’ Γύρου, και η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ Sports, ο Θρύλος θέλει να πανηγυρίσει την πέμπτη διαδοχική νίκη του και έβδομη τη φετινή σεζόν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτης Καζάζης ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας την αρχή του δεύτερου γύρου και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Η νίκη, οι τρεις βαθμοί και η συνέχεια στι καλές εμφανίσεις. Θέλουμε να αγωνιστούμε με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα στην επικίνδυνη ομάδα της Κηφισιάς».

Ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» Θοδωρής Βουλκίδης ανέφερε: «Η Κηφισιά είναι μια επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι με πολύ μεγάλη προσοχή. Εμείς προερχόμαστε από δυο πολύ σημαντικές νίκες και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε το παιχνίδι όπως πρέπει».


Από το Γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. / olympiacossfp.gr




 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject