Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2021

Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο. (8η αγωνιστική, 7/2, 16:30, Live Streaming V.L.)

Rate this item
(0 votes)
Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Λίντο ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική. Οι κρητικοί κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός θέλει να γυρίσει στις επιτυχίες μετά από δύο βαριές ήττες 3-0 από Φοίνικα ΟΝΕΧ και Ολυμπιακό. (8η αγωνιστική, 7/2, 16.30, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης).

 

Τα μεγάλα προβλήματα για τον ΟΦΗ είναι η συμμετοχή του Γερμανού διαγωνίου Κριστόφ Μάρκς που έχει πρόβλημα στη μέση και ο κεντρικός Νίκος Καρατζάς που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ο ΟΦΗ έχει έναν βαθμό στο πρωτάθλημα και αναζητά την πρώτη του νίκη.  

Αντίθετα, στην διάθεση του Άκη Φλαούνα θα είναι κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μιχάλης Σαρικείσογλου.

 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας δήλωσε: «Εχουμε δέσει σαν ομάδα και το παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναικό, θα είναι διαφορετικό απο τον πρώτο γύρο" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας, για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ, τον οποίο ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (7/2, 4.30μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο. Οπως επισημαίνει ο κόουτς του ΟΦΗ για την δυνατή αναμέτρηση "παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Παναθηναικό, να μην έχει ένα εύκολο απόγευμα».

 
Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Μανώλης Φραγκιαδάκης, τονίζει για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, ότι "είναι ένα απο τα δύσκολα παιχνίδια. Τους παίξαμε στην έδρα τους και είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εύχομαι στην έδρα μας, να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε να έρθει καποιος βαθμός. Εστω να πάρουμε δυο σετ".

 

Ο Μιχάλης Σαρικείσογλου ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΟΦΗ και με την εμπειρία του, θα βοηθήσει την κρητική ομάδα στα επόμενα παιχνίδια της Volley League. O έμπειρος ακραίος που αποκτήθηκε με μεταγραφή, κάθισε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, χωρίς να χρησιμοποιηθεί, καθώς δεν είχε κάνει προπονήσει με τον ΟΦΗ, ωστόσο, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα απο τη νέα του ομάδα.

Οπως δήλωσε «είδα κάποια πράγματα απο την ομάδα. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα πάνω στην εικόνα της ομάδας και θα μπορέσω να την βοηθήσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια. Να έχουμε υγεία και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά και να βελτιώσουμε το παιχνίδι της ομάδας».
 

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τη νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά σε Φοίνικα ΟΝΕΧ και Ολυμπιακό. Οι πράσινοι

O Βασίλης Μούχλιας δήλωσε: «Προερχόμαστε από δύο ήττες βαριές θα τις χαρακτήριζα με τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Αυτό που μας προβληματίζει δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα αλλά η εικόνα που δείξαμε και στα δύο παιχνίδια από τα μέσα της αναμέτρησης και έπειτα. Παρόλα αυτά τα δύο αυτά παιχνίδια αποτελούν παρελθόν. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με τον αγώνα στον ΟΦΗ και καλούμαστε να ξεπεράσουμε γρήγορα τις κακές εμφανίσεις, να βρούμε τον ρυθμό και τον πραγματικό εαυτό μας και να το δείξουμε από δω και πέρα σε κάθε ματς».

 
 

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
2020-21
07/02/2021: Volley League Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.  
24/10/2020: Volley League Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η. 3-0 (25-16, 25-14, 25-21)
2019-20
25/01/2020: Volley League 10η Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η. 3-0 (25-19, 26-24, 25-20)
22/01/2020: Κύπελλο Φάση «8» Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 (17-25, 19-25, 16-25)
02/11/2019: Volley League Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 (19-25, 18-25, 23-25)

 

 

 

 

Volley League Ανδρών - 8η αγωνιστική

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

PAOK Sports Arena 17.00 (Live Streaming Volley League): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Βασδέκης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Λίντο 16.30 (Live Streaming Volley League): Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Πακιουφάκη.

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.00 (ΕΡΤ Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Καλιγέρη.

Δ.Α.Κ. Βέροιας 18.00 (Live Streaming Volley League): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πλιάχα, Χανός, Γραμματεία: Ψάρρα Μαρ.

 

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject