Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-04-2021

Αργύρης Μαυροβουνιώτης, Δημήτρης Πιτούλιας: «Θέλουμε την κούπα να γράψουμε ιστορία» [vid]

Rate this item
(0 votes)
Ο ακραίος του Φιλίππου Βέροιας Αργύρης Mαυροβουνιώτης και ο πρόεδρος του συλλόγου της Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας δήλωσαν:
Ο ακραίος του Φιλίππου Βέροιας Αργύρης Mαυροβουνιώτης δήλωσε: «Πρόκειται για μια τεράστια νίκη. Είχαμε πει πριν τον αγώνα, ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος και όλες οι συζητήσεις που είχαμε κάνει, ήταν για να περάσουμε στον τελικό. Βγάλαμε πολύ πάθος, νομίζω κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Ήταν ματς για γερά νεύρα, ο ΠΑΟΚ έδειξε αντίδραση στο τρίτο σετ. Μας το πήρε αλλά καταφέραμε συνολικά, ομαδικά, να κάνουμε άψογο παιχνίδι. Είναι μια διοργάνωση που τα έχουμε όλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, οι άνθρωποι της διοίκησης μας παρέχουν κάθε διευκόλυνση. Ήταν προδιαγραμμένο για να πάει η ομάδα τελικό».

Σε ερώτηση αν ο Φίλιππος μπορεί να κάνει την υπέρβαση στον τελικό: «Σίγουρα. Είμαστε τελικό, ένα παιχνίδι είναι, ότι μας αναλογεί θα το διεκδικήσουμε. Γιατί όχι να μην σηκώσουμε και την 10η κούπα και να την αφήσουμε στην τροπαιοθήκη της Βέροιας».

Πανευτυχής ο πρόεδρος του Φιλίππου, Δημητρης Πιτούλιας, τόνισε με την σειρά του: « Δεν υπάρχουν λόγια, ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει Είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Αυτό που νιώθω μέσα μου δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Αυτό που πέτυχαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσαν να μας κάνουν. Για όλες αυτές τις θυσίες που έχουμε κάνει, μακριά από τις οικογένειες μας, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για μας. Με κάλυψε απόλυτα ο Αργύρης (Μαυροβουνιώτης). Ήταν διακαής μας πόθος, αυτό το Λιγκ καπ. Θέλαμε να γίνει οπωσδήποτε το τουρνουά στη Βέροια. Πιστεύαμε πολύ σε αυτά τα παιδιά, και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για αυτό το δώρο που μας έκαναν. Αν πριν δύο χρόνια λέγαμε ότι ο Φίλιππος θα ήταν στον τελικό μιας διοργάνωσης, όλοι θα γελούσαν. Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω, φτιάξαμε την ομάδα, βήμα βήμα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και σήμερα είναι μια μέρα χαράς. Οι πανηγυρισμοί πλέον τελειώνουν εδώ και αύριο έχουμε τον τελικό. Εννοείται ότι κατεβαίνουμε να πάρουμε το κύπελλο. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Είναι ένα ματς 50-50».

Σε ερώτηση για ποιον αντίπαλο προτιμάει στον τελικό, ο κ. Πιτούλιας τόνισε: «Δεν έχω καμία ιδιαίτερη προτίμηση. Είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε η Σύρος, είναι ισοδύναμες ομάδες για μένα, θα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και ελπίζω αύριο ο Φίλιππος Βέροιας να είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το Λιγκ καπ και θα γράψει ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject