Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-11-2013

Λήξη συνεργασίας Παναχαϊκής με τον Άρη Αγγελόπουλο

Rate this item
(0 votes)

Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον προπονητή Άρη Αγγελόπουλο που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας από το 2006. Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας, της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών με τον προπονητή Άρη Αγγελόπουλο.

Η επαναληπτική συνάντηση της Διοίκησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, δυστυχώς δεν κατέληξε σε συμφωνία και επιπλέον αναδείχτηκαν οι διαφορετικές προσεγγίσεις των δύο πλευρών σε θέματα ιδιοσυγκρασίας της ομάδας, που έως αυτή τη στιγμή κρίνονται αγεφύρωτες και από τις δύο πλευρές.

 Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η Διοίκηση κρίνει απαραίτητο να ευχαριστήσει θερμά τον Άρη Αγγελόπουλο για την αδιαμφισβήτητη προσφορά του στη πορεία της ομάδας, χωρίς την παρουσία του οποίου θα ήταν αμφίβολη έως και αδύνατη, η τωρινή συμμετοχή της στη Volleyleague. Δεδομένης της κρίσιμης στιγμής που προκύπτει το πρόβλημα, θεωρεί υποχρέωσή της να αναζητήσει λύση προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται για να προστατέψει τους στόχους της, όπως αυτοί οριοθετήθηκαν από τον Άρη Αγγελόπουλο, που δεν είναι άλλοι από τη διατήρησή της στην  μεγάλη κατηγορία και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος της περιόδου.

 Τις τελευταίες τρεις ημέρες, η ομάδα τελεί  προπονητικά υπό τις οδηγίες του αρχηγού της ομάδας, ελπίζοντας να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη».

Με εκτίμηση,

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του

ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Παναχαϊκή Λήξη συνεργασίας Παναχαϊκής με τον Άρη Αγγελόπουλο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject