Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-04-2014

Μενέλαος Κοκκινάκης: «Πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο ακραίος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε:

«Ο Εθνικός ξεκίνησε πολύ δυνατά σήμερα, έκανε αρκετές άμυνες και τελείωνε τις κόντρα μπάλες. Γενικά έπαιζε με ανεβασμένη ψυχολογία και φαινόταν να το πιστεύει πολύ. Με την άμυνα του Εθνικού εμείς δεν λειτουργούσαμε πολύ καλά. Το ότι μπήκα εγώ στο παιχνίδι δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με την αλλαγή της εικόνας. Το έχω πει ξανά και ξανά ότι κάθε φορά που μπαίνω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα πάνω απ' όλα. Όλοι οι παίκτες ανέβηκαν ψυχολογικά, ανέβηκε ο Λεονάρντο, ανέβηκε ο Μπόμπι και σίγουρα βοήθησε και ο κόσμος. Κάθε πόντος είχε ρυθμό και από εμάς και από τον κόσμο. Δηλαδή μία μας έδινε αυτός ρυθμό με κάθε πόντο και μία εμείς σε αυτόν κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Έτσι σιγά σιγά πίστεψα κι εγώ πάρα πολύ ότι θα γίνει η ανατροπή μόλις πήραμε το πρώτο σετ».

«Ο Ολυμπιακός κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως όλοι γνωρίζετε. Εμείς θα κοιτάξουμε τι έγινε στα δύο πρώτα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη και εννοείται το πρωτάθλημα».

Πόσα τάι μπρέικ αντέχει ο Ολυμπιακός;

«Ο Ολυμπιακός αντέχει όσα τάι μπρέικ χρειάζεται για να πάρει ένα πρωτάθλημα».

Media

Βρίσκεστε εδώ: Κύπελλο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Μενέλαος Κοκκινάκης: «Πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject