Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-10-2018

Δηλώσεις Γιάννη Παπαδόπουλου και Κριστιάνο Εβάντρο

Rate this item
(1 Vote)
Ο ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος και ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Κριστιάνο Εβάντρο δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα που έδωσαν οι ομάδες του για το Λιγκ Καπ:

 

Ο ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η Κηφισιά για ακόμα μία χρονιά κάνει μία καλή προσπάθεια για να κρατηθεί στις υψηλές θέσεις. Εχει κάνει αρκετές μεταγραφές και έχει ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις. Ο κόουτς γυρίζει όλους τους παίκτες του ρόστερ για να πάρουν τις συμμετοχές τους, να προσπαθήσουν και έτσι έγινε και με εμένα σήμερα. Σήμερα στην αρχή μπήκαμε καλά έπαιξε καλά και ο Παμβοχαϊκός. Μπορέσαμε και βρήκαμε λύσεις και γυρίσαμε τον αγώνα. Το μυστικό της Κηφισιάς είναι ότι έχει κρατήσει παίκτες κλειδιά από την περσινή σεζόν και πιστεύω πως και εφέτος θα είμαστε ψηλά. Πρέπει να βελτιωθούμε στην υποδοχή. Το εφετινό πρωτάθλημα θα έχει πολύ δύσκολο σέρβις και πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην υποδοχή για να βελτιωθούμε. Αλλωστε η υποδοχή είναι το Α και το Ω στο βόλεϊ. Προσωπικά είμαι χαρούμενος για την συμμετοχή μου ως βασικός. Προσπαθώ και δουλεύω πολύ στην προπόνηση και πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάμε ακόμα καλύτερα».

 

Ο Βραζιλιάνος ακραίος του Παμβοχαϊκού Κριστιάνο Εβάντρο που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παμβοχαϊκού στον αγώνα με την Κηφισιά είπε: «Ήταν ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι. Εμείς δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα. Στα δύο πρώτα σετ πιέσαμε την Κηφισιά στο σερβίς και είχαμε καλή υποδοχή. Στα υπόλοιπα τρία σετ η απόδοση μας έπεσε σε αυτούς τους τομείς και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μας και να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα.

Βρίσκεστε εδώ: League Cup Α.Ο.Π.Κηφισιάς Δηλώσεις Γιάννη Παπαδόπουλου και Κριστιάνο Εβάντρο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject