Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-01-2019

Ο Ολυμπιακός στο Μπουργκάς για την πρώτη νίκη (30/1, 18.30)

Rate this item
(1 Vote)
Στη Βουλγαρία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (29/01) η αποστολής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου προημιτελικού με αντίπαλο την Μπουργκάς που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (30/1, 18.30).

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», είναι έτοιμοι για την πρώτη μάχη των «8» του CEV Cup.

Στόχος των Πειραιωτών στο παιχνίδι της Τετάρτης είναι η νίκη, που θα τους δώσει το προβάδισμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 17:00.

Το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπουργκάς ανέφερε τα εξής: «Ο αντίπαλος μας διαθέτει 3-4 παίκτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ έμπειροι και πολύ καλοί και έχουν παίξει στην εθνική τους ομάδα. Έχουν μια τετράδα από καλούς και έμπειρους παίκτες και πλαισιώνονται από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες και στο μέλλον θα αγωνιστούν σίγουρα στην αντρική. Πρόκειται για ένα δύσκολο σύνολο , ενώ δεν μας βοήθησε η αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ, που μεταφέρθηκε από Σάββατο σε Κυριακή, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τους κερδίσουμε».

Γκάβιν Σμιτ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε την προσπάθειά μας στην προημιτελική φάση του CEV Cup και δουλεύουμε για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα είναι σημαντικό για εμάς να επανεστιάσουμε και να προετοιμαστούμε για δύσκολους αγώνες αφού τελειώσαμε επιτυχημένα την παρουσία μας στο εγχώριο Λιγκ Καπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να παίξουμε σε μια καλή διοργάνωση για να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα καθώς προχωράμε στο υπόλοιπο της σεζόν»

Πηγή: ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Βρίσκεστε εδώ: League Cup Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός στο Μπουργκάς για την πρώτη νίκη (30/1, 18.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject