Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2013

Στην Οστράβα η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Rate this item
(0 votes)
Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Ολυμπιακός επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης 22/10 μέσω Τσεχίας στο CEV DenizBank Volleyball Champions League. (OTE Sport 5 - 21.00)
Οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν στις 21:00 (OTE Tv) την Οστράβα στην πρεμιέρα του Β' ομίλου της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης με στόχο φυσικά τη νίκη. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει η ρωσική Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ και η βεγλική Νόλικο Μασέικ, με την πρώτη να είναι το μεγάλο φαβορί  όχι μόνο την κατάληψη της κορυφής αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Καζάζης: «Δυνατή στο μπλοκ, αδύναμη στην υποδοχή»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης έχει συλλέξει πληροφορίες για την αντίπαλο τους, έχοντας δει το πρώτο ματς της στο πρωτάθλημα Τσεχίας, όπου και έχασε με 3-2 από την Ζλιν και αναλύοντας το παιχνίδι της σημειώνει:

«Από τα λίγα στοιχεία που έχουμε, γιατί έχουν παίξει μόλις έναν αγώνα για το πρωτάθλημά τους, η Οστράβα δείχνει πως είναι μία δυνατή ομάδα στο μπλοκ με αδυναμία στο κομμάτι της υποδοχής. Ωστόσο, πληρέστερη εικόνα θα έχουμε την Τρίτη, στον αγώνα όπου ανάλογα με τις συνθήκες θα προσαρμόσουμε και το παιχνίδι μας». Ο κ. Καζάζης εν συνεχεία μίλησε για τον στόχο που έχει η ομάδα του, που δεν είναι άλλως από τη νίκη: «Υπό φυσιολογικέ συνθήκες θα ήταν ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για ‘μας, γιατί θα μπορούσε να μας δώσει ένα πολύ καλό προβάδισμα για τα επόμενα ματς, με Βέλγους και Τσέχους στην έδρα μας. Αν τα πράγματα ήταν όπως τα είχαμε προγραμματίσει και όπως είχε κυλήσει η προετοιμασία, θα το βλέπαμε από διαφορετική πλευρά. Δυστυχώς, ό,τι προγραμματίζουμε, δεν γίνεται πάντα όπως το θέλουμε. Ο στόχος μας, πάντως, δεν αλλάζει. Παραμένει η νίκη, παρότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα δεν είμαστε το ίδιο δυνατοί. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Μπόγιαν Γιορντάνοφ και να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας επίπεδα. Αυτά τα ματς με Τσέχους και Βέλγους τα σημαντικά και θέλουμε θετικό αποτέλεσμα οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό. Νομίζω πως θα βλέπαμε το ματς από διαφορετικό πρίσμα γιατί παίζουμε με την Οστράβα που είναι η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου. Πιστεύω μάλιστα, ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα ήμασταν πολύ πιο κοντά στον αρχικό μας στόχο. Το σημαντικό δεν είναι η απουσία ενός παίκτη αλλά ότι έχει αλλάξει και ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Με τον Μπόμπι υγιή, είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας. Στην ουσία, ό,τι κάναμε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μας, χάθηκε γιατί υποχρεωτικά, η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας έχει διοφοροποιηθεί».

Στην αποστολή ο Γιορντάνοφ

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ακολούθησε κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού στην Οστράβα και όπως όλα δείχνουν θα βοηθήσει την ομάδα του στην μεγάλη πρεμιέρα. «Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ο Μπόμπι. Όσο αντέξει, βέβαια, γιατί έχει μείνει πίσω από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού και φυσικής κατάστασης. Την Κυριακή έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μετά από 25 μέρες, πήγε αρκετά καλά και θα αποφασίσουμε πριν τον αγώνα» είπε ο Δημήτρης Καζάζης.

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Πολωνός, Μάρτσιν Χέρμπικ και ο Αυστριακός, Εουγκέν Κούλανεκ.

*Ο άλλος αγώνα του ομίλου ανάμεσα στην Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ και στην Νόλικο Μασέικ στη Ρωσία είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 23/10.
 
* Τον αγώνα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανάμεσα στην Οστράβα και τον Ολυμπιακό θα μεταδώσει ζωντανά το Ote Sport 5. Ο αγώνας αρχίζει στις 21:00.
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ευρωπαϊκά κύπελλα Στην Οστράβα η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject