Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2013

Το Τ.Α.Α.Φοίνικας Σύρου ευχαρίστησε τη NOVA

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην συνδρομητική τηλεόραση της Nova για την εξαιρετική τηλεοπτική παραγωγή και μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-2014, που διεξήχθη στη Σύρο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.
Το πολυπληθές τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο, αλλά και ο άρτιος και πλήρης εξοπλισμός της Nova είχαν σαν αποτέλεσμα – όπως πάντα – μία υψηλού επιπέδου και ποιότητας παραγωγή και μετάδοση, αντάξιας του συγκεκριμένου αγώνα.
 
Σαν νησιωτική ομάδα, γνωρίζουμε καλύτερα απ’ όλους τις δυσκολίες και το υψηλό κόστος που συνεπάγονται οι συνεχείς μετακινήσεις από και προς ένα νησί. Ωστόσο, η Nova δεν έχει κάνει την παραμικρή “έκπτωση” σε προσωπικό και εξοπλισμό και καλύπτει πάντα άρτια τα πιο σημαντικά παιχνίδια που φιλοξενούνται στη Σύρο. Ελπίζουμε ότι το θέαμα, όπως αυτό που πρόσφεραν οι δύο ομάδες στον αγώνα της Παρασκευής, οι γεμάτες εξέδρες και η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδα μας, να αποτελούν την καλύτερη “αποζημίωση” για τους συντελεστές της Nova και πρωτίστως για τους συνδρομητές του καναλιού.
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Το Τ.Α.Α.Φοίνικας Σύρου ευχαρίστησε τη NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject