Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-10-2013

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλά στην έδρα του»

Rate this item
(0 votes)
O Ιταλός πασαδόρος της Λοκομοτίβ Μπελογκόριε Ντράγκαν Τράβιτσα (υιός του Λιούμπο που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού πριν από δέκα χρόνια) δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει καλά στο “σπίτι” του και οι οπαδοί του τού δίνουν ενέργεια. Παίξαμε καλά το side-out (σ.σ. την αλλαγή), αλλά ίσως κάναμε κάποια λάθη στο σερβίς στο τέλος του τρίτου σετ. Αυτό ήταν και το κυριότερο πρόβλημά μας, αλλά βρήκαμε τις λύσεις για να νικήσουμε εδώ και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση». Αναφορικά με τη βασική ανταγωνίστρια του Ολυμπιακού για τη 2η θέση, Νόλικο, με την οποία έπαιξαν οι Ρώσοι την προηγούμενη αγωνιστική, σχολίασε: «Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό και θεωρώ ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Πιστεύω όμως ότι στην έδρα του ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ δυνατός».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ντράγκαν Τράβιτσα: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλά στην έδρα του»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject