Print this page
01-12-2013

Δημήτρης Καζάζης: «Ματς της χρονιάς η αναμέτρηση με τη Νόλικο Μαασέικ στο Βέλγιο»

Rate this item
(0 votes)
Με προορισμό το Μαασέικ του Βελγίου θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός για τον κρίσιμο αγώνα με τη Νόλικο την Τρίτη 3/12 στις 21.30 για την 4η αγωνιστική του Β΄ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση και την περίπτωση πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Την αποστολή θα ακολουθήσουν ο Μίλαν Γιούρισιτς και ο Βασίλης Κουρνέτας που τραυματίστηκαν την Παρασκευή στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό. Ο Γιούρισιτς έχει ελαφρύ διάστρεμμα και ο Κουρνέτας μικρή θλάση στον προσαγωγό.
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης χαρακτήρισε τον αγώνα με τη Νόλικο «ματς της χρονιάς» για την ομάδα του:
 
«Είναι σίγουρα το ματς της χρονιάς καθώς θα κρίνει πολλά για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση που είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους. Είναι επίσης ένα ματς που η ομάδα έχει ευκαιρία να κάνει... ξεμπούκωμα και να απελευθερωθεί αγωνιστικά. Τροχοπέδη αποτελούν οι τραυματισμοί των δύο παικτών μας που έδειξαν φορμαρισμένοι στο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Πολλές φορές η πίεση και οι δυσκολίες λειτουργούν ευεργετικά στις μεγάλες ομάδες και αυτό περιμένω να γίνει και στην ομάδα μου. Θα δοκιμάσω τον Γιούρισιτς και τον Κουρνέτα στην προπόνηση που θα κάνουμε το πρωί της Τρίτης στο Βέλγιο και εκεί θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους. Η Νόλικο Μαασέικ έχει να δώσει αγώνα για το βελγικό πρωτάθλημα από τις 20 Νοεμβρίου και στα δύο τελευταία ματς αγωνίστηκε με ακραίους τους Βέλγους αναπληρωματικούς Χόχο και Λεκάτ. Δεν αγωνίστηκαν οι ξένοι της αλλά δεν γνωρίζω τον λόγο. Κοιτάμε την ομάδα μας και πάμε για να πάρουμε τη νίκη».