Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-12-2013

Η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Εθνικού: www.ethnikos-mgs.gr

Rate this item
(2 votes)
Το πρωί της Δευτέρας ο ΜΓΣ Εθνικός παρουσίασε στα γραφεία του, την ανανεωμένη ιστοσελίδα του συλλόγου, www.ethnikos-mgs.gr.

Την παρουσίαση ανέλαβαν, εκ μέρους του ΜΓΣ Εθνικού ο Πρόεδρος Μανώλης Βουκουρεσλής και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Πατερόπουλος καθώς και ο Βαγγέλης Βογιατζής, υπεύθυνος του υποκαταστήματος Θράκης της κατασκευάστριας εταιρίας SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions.

Ακολουθώντας πιστά τα βήματα της εποχής, της νέας τεχνολογίας, ο Εθνικός εμπιστεύτηκε για την παρουσία του στον κυβερνοχώρο, την εταιρεία SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions, η οποία εξειδικεύεται σε υπηρεσίες διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα έχει βραβευθεί πρόσφατα για την καινοτόμες δράσεις της.

Η σελίδα πρωτοκατασκευάσθηκε πριν τρία χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί με κεντρικό πάντα στόχο, την δημιουργία ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ της διοίκησης, των προπονητών, των μελών του Εθνικού, των φίλων του, των φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Οι 100.000 περίπου διαφορετικοί άνθρωποι που είδαν την σελίδα, από 750 πόλεις σε 88 κράτη του κόσμου, δείχνει τις δυνατότητες χρήσης της, την πρώτη τριετία λειτουργίας της.

Η ανανεωμένη και σύγχρονη πια ιστοσελίδα θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια το όχημα μετάβασης του ιστορικού Εθνικού, στη νέα εποχή. Αυτό θα γίνει με την ανάδειξη της 86χρονης ιστορίας του ΜΓΣ, την πλήρη αναφορά στις δράσεις των δέκα τμημάτων του σήμερα και την αμφίδρομη επικοινωνία με τους χρήστες.

Στην διαδραστική αυτή επαφή, μέσα από όλα τα σύγχρονα ιντερνετικά μέσα, newsletter, email, social media, ο Εθνικός προσδοκά στην ενεργό συμμετοχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού ενεργών χρηστών, οι οποίοι θα νοιώθουν ότι ανήκουν ή απλά θα παρακολουθούν, την μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της Θράκης.

Το Δ.Σ. του Εθνικού ευχαριστεί δημόσια την εταιρεία STARFISH για την αρχική κατασκευή της σελίδας, καθώς και την SOFTWeb για την ανανέωση της και άψογη έως τώρα συνεργασία.

Η νέα εποχή της ιστοσελίδας συμβαδίζει με τη νέα εποχή του Μουσικογυμναστικού.

Αγαπητοί χρήστες απολαύστε την!!!

www.ethnikos-mgs.gr

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Εθνικού: www.ethnikos-mgs.gr
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject