Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-12-2013

Τζίμας: «Ιστορική επιτυχία για τον Έβρο»

Rate this item
(0 votes)
Ιστορική επιτυχία για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και το βόλεϊ του Έβρου χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα με την Κομουνάλνικ Γκρόντνο στην πόλη Λίντα της Λευκορωσίας μίλησε στην εκπομπή Sentra Σπορ 103,3:

«Είναι μια ιστορική πρόκριση για τον Εθνικό και την πανηγυρίζει όλη η πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε όπως τον περιμέναμε. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 σετ αλλά οι παίκτες του Εθνικού βρήκαν το ψυχικό σθένος και κατάφεραν να γυρίσουν στο ματς. Στο 2-2 οι Λευκορώσοι «πάγωσαν» και εμείς πανηγυρίζαμε σαν μικρά παιδιά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο είπε:

 «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα μεγάλο ντέρμπι που το περιμένουμε. Ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό κλασικό ντέρμπι, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια Η πόλη ετοιμάζεται για αυτόν τον αγώνα και αναμένεται να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες».

Για το ενδεχόμενο ο Εθνικός να κατακτήσει το πρωτάθλημα...

«Θεωρώ ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ίσως ήρθε η ώρα για ένα πρωτάθλημα στην περιφέρεια και στον Εθνικό. Ο Θανάσης Μουστακίδης κάνει τρομερή δουλειά και τον ευχαριστώ. Εμπιστεύομαι τον Μουστακίδη. Τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα».


Για το εάν θα ενισχυθεί η ομάδα αποκάλυψε πως έκλεισε η συμφωνία με τον πασαδόρο Νίκο Αγγελόπουλο που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή:

«Εκτός από το Νίκο Αγγελόπουλο με τον οποίο έχουμε οριστική προφορική συμφωνία δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Θανάσης ο Μουστακίδης θα εισηγηθεί και θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι με βάση τις εισηγήσεις του».

 

Ακούστε όλη την συνέντευξη: ΕΔΩ

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Τζίμας: «Ιστορική επιτυχία για τον Έβρο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject