Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-01-2014

Σάκης Μουστακίδης: «Δεν χρειάζεται να είμαστε θλιμμένοι»

Rate this item
(1 Vote)
Συγχαρητήρια τους παίκτες του – παρά τον αποκλεισμό από τα Κύπελλα Ευρώπης – έδωσε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς που συνολικά ήταν για όλους μας μία μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την πρόκριση παρότι η υποδοχή μας δεν ήταν καλή απόψε. Στη φάση του χρυσού σετ με το φιλέ του Ανδρεάδη στο 10-9 πιστέψαμε πως ήταν λάθος του διαιτητή αλλά ο Ανδρέας παραδέχτηκε πως έκανε φιλέ. Δεν χρειάζεται να είμαστε θλιμμένοι. Απεναντίας, θα πρέπει να δούμε την επιτυχία της πορείας μας. Παρότι μας μένει η πικρία αν το δούμε ψυχρά δίκαια αποκλειστήκαμε. Οι Βέλγοι ήταν πολύ καλύτεροι στην ποιότητα του παιχνιδιού και θα πρέπει να πάρουμε εμπειρίες από αυτό τον αγώνα. Οι εμπειρίες αυτές είναι και αγωνιστικές και οργανωτικές ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

Η ψυχολογία των παικτών του Εθνικού είναι το μεγάλο ζητούμενο ενόψει των αγώνων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ:

 
«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως στο περπάτημα τα βήματα γίνονται με τη σειρά μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Έτσι και ο Εθνικός. Εφέτος έκανε μία διαφορετική χρονιά. Είναι μεγάλη εμπειρία αυτό που ζήσαμε. Ζήσαμε κάτι ξεχωριστό και εδώ στο Βέλγιο και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο το διαπίστωσαν. Ευχαριστούμε τους Έλληνες που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για ότι πέτυχαν σε αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας. Πρέπει να ξεχάσουμε τον αποκλεισμό και να βάλουμε στο μυαλό μας τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό.Για μας τώρα αρχίζει η σεζόν στην Ελλάδα σχετικά με το κυρίως κομμάτι που είναι οι τρεις διοργανώσεις. Πρέπει να ξεχάσουμε τον αποκλεισμό και να βάλουμε στο μυαλό μας τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ευρωπαϊκά κύπελλα Σάκης Μουστακίδης: «Δεν χρειάζεται να είμαστε θλιμμένοι»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject