Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-02-2014

Ολυμπιακός - Παναχαϊκή (18η αγωνιστική, 1/3, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
Στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το Σάββατο (1/3, 17.00, Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χανδρινός)  την Παναχαϊκή για την 18η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Και οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς παρότι έχουν διαφορετικούς προσανατολισμούς. Ο Ολυμπιακός με το μυαλό και στο «Χαλκιοπούλειο» θέλει να πιάσει τον πρωτοπόρο Εθνικό, ενώ η Παναχαϊκή θέλει να ξεφύγει από την τελευταία θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε 17 αγώνες έχουν 38 βαθμούς και είναι ισόβαθμοι μαζί με την Κηφισιά και τον Φοίνικα Σύρου. Προέρχονται από δύο εκτός έδρας νίκες με ΠΑΟΚ και Άρη αλλά το τελευταίο εντός έδρας ματς ήταν η ήττα από την Κηφισιά με 3-1 σετ που ήταν και η μοναδική ήττα σε 8 εντός έδρας αγώνες.

Στον Ολυμπιακό εκτός από τον Μενέλαο Κοκκινάκη ο Δημήτρης Καζάζης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε: «Η ομάδα έχει μοναδικό στόχο το τρίποντο. Πρέπει να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε μόνο τρίποντα έως το τέλος για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Σε δυο μήνες όλα θα κριθούν και εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

Η Παναχαϊκή στον Α΄γύρο είχε νικήσει τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ και έχει αποδείξει πως είναι ικανή για όλα απέναντι στην ομάδα που θα την υποτιμήσει. Άλλωστε η μισή ομάδα έχει παίκτες που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν τέτοιους αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή της πατρινής ομάδας Γιώργο Λυκούδη ο οποίος δήλωσε: «Περιμένουμε δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι 100% από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Η ομάδα της Πάτρας σε 17 αγώνες έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται ισόβαθμη στην τελευταία θέση με τη Νίκη Αιγινίου. Σε 8 εκτός έδρας αγώνες έχει μία νίκη επί της Νίκης Αιγινίου με 3-1 σετ.

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ολυμπιακός - Παναχαϊκή
2013-14
01/03/2014: Volleyleague 18η Ολυμπιακός - Παναχαϊκή
24/11/2013: Volleyleague Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 3-2 (25-16, 11-25, 20-25, 25-22, 15-12) 

 

 

Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
(18η αγωνιστική)
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014
Γυμναστήριο Πυλαίας «PAOK Sports Arena» 20.00: ΠΑΟΚ – Α.Σ.Αρης
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Δρανίτσας, Δημητρίου. Γραμματεία: Παναγιωτίδου
Σάββατο 1 Μαρτίου 2014
Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: Νίκη Αιγινίου – ΑΕΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Χριστοφορίδης, Δήμου. Γραμματεία: Καλλιστρίδου
Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» 19.00: Α.Ο. Κηφισιάς – Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Μουλά Λ., Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χλωρός, Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Παπασηφάκη
Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» 17.00: Ολυμπιακός – Παναχαϊκή
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χανδρινός. Παρατηρητής: Bαρθαλίτης. Επόπτες:  Αντωνόπουλος, Βελώνης. Γραμματεία: Δαλέκου
Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου «Δημήτριος Βικέλας» 17.00 (Novasports-7): Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Καλπακίδου
Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» 19.30 (Novasports-1): Γ.Σ. Λαμίας - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Καλαντζής, Μαυράκης. Γραμματεία: Τσίγκας
 
 
 Η βαθμολογία: ΕΔΩ
 
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός - Παναχαϊκή (18η αγωνιστική, 1/3, 17.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject