Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-03-2014

Αναβιώνουν οι στιγμές των περσινών τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό

Rate this item
(0 votes)
Τις μοναδικές στιγμές των τελικών του περσινού πρωταθλήματος προσδοκούν να ξαναζήσουν όλοι στο Βραχάτι στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.
Σήμερα Τρίτη (4/3) άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής (8/3, 19:00) μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Βόχας "Γ. Τριαντάφυλλος". H διοίκηση του Παμβοχαϊκού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου, που αναφέρει τα εξής:
 
«Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου (8/3, 19:00) με τον Ολυμπιακό, για την 19η αγωνιστική της Volleyleague. Εισιτήρια διατίθενται από την Τρίτη 4 Μαρτίου στο Βιβλιοπωλείο "Μπιτσάκου" στο Βραχάτι. Το κόστος των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ. Φίλαθλοι στηρίξτε την προσπάθεια του Παμβοχαϊκού, βοηθήστε την ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Αναβιώνουν οι στιγμές των περσινών τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject