Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-03-2014

Δημήτρης Καζάζης: «Αφιερωμένο στον υιο μου»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης αφιέρωσε τον τίτλο στον υιο του:
«Πολύ σημαντική νίκη, νίκη τίτλου. Μέσα από προβλήματα που προκύψανε τελευταία στιγμή, η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μου, η ομάδα είναι στους στόχους της, πήραμε το κύπελλο, αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη από μία υπερδύναμη άσχετα αν πέρασε στα ψιλά και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε όλο το βάρος εκει. Με το καλό να ξεπεράσουμε όσα προβλήματα έχουμε γιατί έχουμε αρκετά και να έχουμε ένα καλό τέλος».
 
Για το που αφιερώνει αυτό τον τίτλο: «Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στον γιό μου γιατί πέρυσι που πήραμε τρείς τίτλους δεν του αφιέρωσα κανένα και μου γκρινιάζει όλη την χρονιά. Επίσης σε ένα καλό μου φίλο που «έφυγε» τώρα τελευταία».
 
Ο βραζιλιάνος ακραίος του Ολυμπιακού Λεονάρντο Καλντέιρα δήλωσε: «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι την φετινή σεζόν, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και στις δύσκολες στιγμές του αγώνα καταφέραμε να παίξουμε σαν ομάδα και το μόνο που μετράει τώρα είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Όλοι ήταν εναντίον μας και τώρα είμαστε εμείς εναντίον όλων».
Για το αν είναι ανακουφισμένος από αυτόν τον τίτλο: «Ναι. Το χρωστούσαμε στον εαυτό μας αλλά τώρα το αποδείξαμε με τον τίτλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Για το πρωτάθλημα: «Πρώτα ξεκούραση. Μετά την ξεκούραση θα σκεφτούμε το πρωτάθλημα, ώστε να επιστρέψουν και τα παιδια΄που είναι τραυματίες και τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μετά να παμε διακοπές στην Κρήτη».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Δημήτρης Καζάζης: «Αφιερωμένο στον υιο μου»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject