Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-05-2014

Δημήτρης Καζάζης: «Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» (video)

Rate this item
(1 Vote)
Ο Δημήτρης Καζάζης πανηγύρισε το δεύτερο ντάμπλ με τον Ολυμπιακό και μίλησε για δικαίωση ενώ δανείστηκε και μια φράση του Νίτσε:
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζαζης, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους το πρωτάθλημα πανηγυρίστηκε περισσότερο από κάθε άλλο.
 
 «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μου, αλλά καλοί φαίνονται στα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός, με πρώτη τη διοίκηση και τον πρόεδρό του, κ. Κουντούρη από την στιγμή που ξεκίνησαν τα προβλήματα καθίσαμε κάτω και εξετάσαμε το γιατί τα έχουμε.
 
«Υπήρχε εμπιστοσύνη και βάλαμε κάποιους στόχους. Μέσα από τα προβλήματα δέσαμε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά η φράση: «Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» είναι χαρακτηριστική για την ομάδα μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε αυτά που σχεδιάσαμε τον προηγούμενο Μάιο. Δηλαδή πρωτάθλημα, κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. 
 
Σε ό,τ αφορά τους τελικούς, θεωρώ ότι προσεγγίσαμε πολύ καλύτερα τα παιχνίδια και ειδικά το σημερινό. Καταφέραμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και γνωρίζαμε πολύ καλά ότι τα όρια και η υπομονή της Αλεξανδρούπολης είχαν εξαντληθεί. Σήμερα ήταν ένα κομβικό παιχνίδι και παρότι δυσκολευτήκαμε στα πρώτα δύο σετ μετά όλα κύλησαν όπως πρέπει. Θεωρώ ότι η επιτυχία δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και ο,τι το πήραμε μέσα από δυσκολίες.
 
Το αφιερώνουμε στα παιδιά που έκαναν εγχειρήσεις και που θα κάνουν και στον Σπύρο Μπλετσα. Έναν εργάτη από τη δική μας εποχή, που ήταν πάρα παρών και δυστυχώς σήμερα δεν ήταν κοντά μας.   
 
Όταν δεχόμασταν την κριτική, έλεγα ότι θα μας κάνει καλό. Τότε είχε πει ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Αυτό είπα και στον πρόεδρο όταν με φώναξε. Όταν υπάρχουν πολλά προβλήματα χαλάνε οι ισορροπίες και η χημεία.
 
Μας αξίζει να το χαρούμε τις επόμενες μια ή δύο μέρες και από εκεί κι πέρα είναι στα χέρια της διοίκησης να δει τι ακριβώς θέλει».
 

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Δημήτρης Καζάζης: «Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject