Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-05-2014

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Στον Μπλέτσα, στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του πρωταθλήματος Κώστας Χριστοφιδέλης αφιέρωσε τον τίτλό του πρωταθλήματος στον κόσμο του Ολυμπιακού και στους συμπαίκτες του, ενώ τον τίτλο του MVP τον αφιέρωσε στον φροντιστή Σπύρο Μπλέτσα που λόγω προβλήματος υγείας απουσίασε για από αγώνα της ομάδας για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια!
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Αυτό που έχει καταφέρει η ομάδα φέτος είναι ένας πραγματικός άθλος. Μόνο εμείς ξέρουμε τι προβλήματα έχουμε αντιμετωπίσει. 
Η κατάκτηση αυτού το πρωταθλήματος είναι κάτι το συγκλονιστικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Δικός μου στόχος είναι να είμαι στο γήπεδο και να παίζω βόλεϊ. Ζω για το βόλεϊ και δεν ζω από το βόλεϊ. Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στον Σπύρο Μπλέτσα και τον τίτλο του πρωταθλήματος στους οπαδούς του Ολυμπιακού και στους συμπαίκτες μου».
 

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Κώστας Χριστοφιδέλης: «Στον Μπλέτσα, στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject