Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-05-2014

Μενέλαος Κοκκινάκης: «Θέλω να σπάσω όλα τα κοντέρ με τον Ολυμπιακό»

Rate this item
(0 votes)
Ο διεθνής άσσος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε στον Sentra Fm 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τις εναλλαγές των ρόλων κατά τη διάρκεια των τελικών ως διαγώνιος και ως ακραίος, για το μέλλον του Ολυμπιακού.
Ο 21χρονος ακραίος αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Επίσης έθεσε ως στόχο καριέρας να σπάσει όλα τα... κοντέρ στις διακρίσεις με τον Ολυμπιακό.

Για τη σταθερή απόδοση του Ολυμπιακού: «Στους ημιτελικούς έγινε το 2-2 αλλά δεν τα παρατήσαμε και πήγαμε στους τελικούς. Έχουμε αρκετούς πολύ έμπειρους παίκτες, που κρατούσαν πάντα την ομάδα σε ένα σταθερό επίπεδο, είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα. Από εκεί και πέρα από τους πιο νεαρούς παίκτες χρειάστηκε λίγη παραπάνω ενέργεια και να γίνει το διαφορετικό. Αυτός είναι και ο λόγος που κρατήσαμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα σε τόσο δύσκολους αγώνες».

Για την προσφορά του στους τελικού: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Στο χρονικό σημείο που έμπαινα δεν πηγαίναμε και τόσο καλά. Έπρεπε να δώσω κάτι παραπάνω γιατί παίζαμε για το πρωτάθλημα. Βασικό για κάθε αθλητή είναι να πιστεύει στον εαυτό του. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Άλλες φορές δεν μου βγαίνει, αλλά αυτή είναι η νοοτροπία μου».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού: «Είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα γίνει στα επόμενα 2-3 χρόνια. Τώρα είναι ο Ολυμπιακός που παίρνει πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακόμα το γιορτάζουμε».

Για το δικό του μέλλον: «Έχω κάνει αρκετά καλά βήματα, αλλά μπορώ και παραπάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει γίνει η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό και συζητάμε. Αν εγώ προσφέρω στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός σε εμένα αυτά που θέλουμε, τότε θα μείνω. Έχω φανταστεί να πηγαίνω σε ένα ξένο πρωτάθλημα, αλλά είμαι δεμένος με τον Ολυμπιακό. Αν κάτσει μια καλή πρόταση για το εξωτερικό, ίσως να το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Ο στόχος μου από μικρό παιδί είναι να σπάσω όλα τα κοντέρ με τον Ολυμπιακό. Να βρεθώ στην πρώτη ομάδα, να μείνω για πολλά χρόνια και να πάρω όσα περισσότερα πρωταθλήματα γίνεται».

Για τη συνέχεια με την Εθνική ομάδα: «Από Τρίτη ξεκινάω προπονήσεις με την εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω διακοπές γιατί πρέπει να αναπληρώσω τις προπονήσεις που έχω χάσει μετά τον τραυματισμό μου».

Ακούστε την συνέντευξη: ΕΔΩ

Media

http://content-mcdn.sentragoal.gr/pegasus/Multimedia/mp3/MENELAOS_KOKKINAKIS_id42256268.mp3
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Μενέλαος Κοκκινάκης: «Θέλω να σπάσω όλα τα κοντέρ με τον Ολυμπιακό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject