Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-08-2014

Όλοι παρόντες στην πρώτη του Ολυμπιακού (video - φωτό)

Rate this item
(1 Vote)

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο προπονητής του Ολυμπιακούς Δημήτρης Καζάζης έκανε προσκλητήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέτοντας στόχο την διατήρηση των κεκτημένων και την καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Νέα πρόσωπα στην ομάδα ήταν ο Κώστας Προύσαλης από αγωνίζονταν στη Ναρμπόν, οι Γιάννης Τακουρίδης, Παναγιώτης Πελεκούδας και Αντρί Ντιάτσκοφ που ήταν στον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου, ο Αινείας Τζελάτι που ήταν στον ΠΑΟΚ.

Από την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ της σεζόν 2013-14 ήταν οι Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου, Μίλαν Γιούρισιτς, Θάνος Μαρούλης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Σωτήρης Σωτηρίου, Χρήστος Βολουδάκης, Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Στην πρώτη συγκέντρωση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός Παντελής Ταρνατόρος και ο τιμ μάνατζερ του τμήματος Νίκος Μαντούβαλος.

 
Δημήτρης Καζάζης: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κορυφή και αυτό το ξέρουν όλα τα παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά σ' όλους και πάνω απ' όλα υγεία. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να δουλεύουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η ομάδα μας είναι πλήρης. Είναι ενισχυμένη σ' όλες τις θέσεις αφού η διοίκηση υλοποίησε όλες τις εισηγήσεις μου. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Θέλουμε δίπλα μας σ' αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε και φέτος τον κόσμο μας. Τον θέλουμε ακόμη περισσότερο φέτος».
 
Κώστας Προύσαλης: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον Ολυμπιακό. Δεν ήρθαμε για να μιλάμε όμως αλλά για να παίζουμε και να κερδίζουμε. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ο στόχος είναι η κορυφή. Είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε αθλητή να παίζει στο Champions League. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».
 
Γιάννης Τακουρίδης: «Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό θέλεις πάντα να κερδίζεις τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να παίξω».
 
Αντρέι Ντιάσκοφ: «Ήρθα σ' ένα σπουδαίο κλαμπ σε μια μεγάλη οικογένεια. Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό. Βλέπω πως σ' αυτή την ομάδα όλοι οι αθλητές έχουν πολύ υψηλούς στόχους και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διακριθούμε και στην Ευρώπη».
 
Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και όλοι περιμένουν πολλά από την ομάδα. Είμαστε σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και θέλουμε να πρωταγωνιστούμε».
 
Ενέα Τζελάτι: «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι εδώ. Είμαι σ' ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ και αυτό το διαπιστώνει κανείς από την πρώτη ημέρα. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».
 
 

* Δείτε video με δηλώσεις του Γιάννη Τακουρίδη, Παναγιώτη Πελεκούδα, Νίκου Σμαραγδή και του προπονητή Δημήτρη Καζάζη.

 

 

prousalis.jpgpelekoudas-takouridis.jpgtzelatis.jpgstaf.jpgosfp1-prwti.jpgsmaragdis.jpg

Media




Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Όλοι παρόντες στην πρώτη του Ολυμπιακού (video - φωτό)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject