Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-09-2014

Ο.Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρσον Κλαρκ στη θέση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ

Rate this item
(0 votes)
Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς βολεϊμπολίστα των ΗΠΑ Κάρσον Κλαρκ (Carson Clark). Ο Αμερικανός διαγώνιος θα πάρει τη θέση του βούλγαρου Μπόγιαν Γιορντάνοφ ο οποίος τελικά δεν θα αποφύγει το χειρουργείο στον ώμο.
Ο Κλάρκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Ολυμπιακό και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας μετά από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Πολωνίας στο οποίο συμμετέχει με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Ο Carson Clark γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 20.1.1989, έχει ύψος 2.05 και βάρος 93κ.
 
Είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας ανδρών των ΗΠΑ με την οποία φέτος κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο FIVD World League ενώ το 2012 πήρε το ασημένιο στην ίδια διοργάνωση. To 2012 κατέκτησε επίσης το NORCECA Continental Championship ενώ έχει πάρει και δυο Παναμερικανικά Κύπελλα.  Έχει διακριθεί στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ και έχει κερδίσει την πρώτη θέση το 2009 και το 2012. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 στην γαλλική Μονπελιέ. Το κόστος της μεταγραφής του Αμερικανού διαγώνιο θα καλύψει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Ο Carcon Clark θ’ αντικαταστήσει τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο σπουδαίος Βούλγαρος διαγώνιος δεν κατάφερε μέσα από το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε από την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 έως σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του και θα πρέπει να χειρουργηθεί. Ο Ολυμπιακός θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της επέμβασης και αποθεραπείας του Γιορντάνοφ και του εύχεται να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο.Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρσον Κλαρκ στη θέση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject