Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-10-2014

Δεληκώστας: «Συγκινητικός ο κόσμος της Ορεστιάδας» (φωτό)

Rate this item
(1 Vote)
Η νίκη της Ορεστιάδας επί της Κηφισιάς με 3-1 σετ έφερε τα χαμόγελα στην ακριτική ομάδα που σημείωσε νίκη στην Volleyleague μετά από 7 χρόνια. Ωστόσο ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας κρατάει χαμηλούς τόνους και ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποστήριξη:
«Συγκινηθήκαμε με την παρουσία του κόσμου. Τον ευχαριστούμε και υποσχόμαστε καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια. Ηταν ένας δύσκολος αγώνας πρεμιέρας. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά θέλουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς και ειδικά στην κόντρα επίθεση. Η ομάδα τώρα συγκροτήθηκε, είχαμε αλλαγή ενός ξένου και ατυχίες με τραυματισμούς. Ήταν μια καλή αρχή, μια τονωτική ένεση αυτή η εμφάνιση για τη συνέχεια. Ακολουθεί μεγάλη δοκιμασία με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Μπορεί να είναι αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε καλά στοιχεία με τη ΜΕΝΤ. Εχει πολύ καλό προπονητή, το Δημήτρη Ανδρεόπουλο, αλλά θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
 
Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ορεστιάδα στην πρεμιέρα: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα στην Ορεστιάδα. Είμαστε ομάδα που δεν κάνουμε λάθη αλλά σε αυτόν αγώνα τα νούμερα μας ήταν πολύ άσχημα. Η ομάδα μας θέλει χτίσιμο από την αρχή. Άλλα κάναμε στην προετοιμασία, αλλά πρέπει να κάνουμε τώρα. Μας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο. Περιμένουμε να βελτιωθούμε».
 
dimitriadis.jpgorestiada-kif1.jpgrizopoulos.jpgorestiada-kifisia-af.jpgdelikostas56.jpgkifi.jpgorestiada55.jpgsoultanopoulos-potolidis.jpg
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο. Ορεστιάδας Δεληκώστας: «Συγκινητικός ο κόσμος της Ορεστιάδας» (φωτό)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject