Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-11-2015

Χριστοφιδέλης: «Τα τελευταία 20 χρόνια αισθάνομαι τυχερός»

Rate this item
(0 votes)
Eκτός από τους Μπίσετ, Κόβαλτσουκ που είχαν εκπληκτικά ποσοστά στα στατιστικά της Κηφισιάς στο 3-1 επί του Παναθηναϊκού, πρωταγωνιστής ήταν και ο Κώστας Χριστοφιδέλης.
Για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα της Κηφισιάς και μάλιστα σημείωσε νίκη επί του Παναθηναϊκού όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2009-10. Ο Χριστοφιδέλης ξεκίνησε από τον ΑΟ Καβάλας, έκανε καριέρα στον Ολυμπιακό, πήρε τίτλους με Παναθηναϊκό, Ηρακλή, γύρισε στον Ολυμπιακό και η Κηφισιά είναι η πέμπτη ομάδα της καριέρα του. Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε για το ντεμπούτο του:
 
«Η παράδοση δεν κερδίζει τα ματς. Έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη. Τη χρειαζόμασταν για τη συνέχεια. Να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να παρακαλάμε να είμαστε υγιείς γιατί είμαστε λίγοι. Είναι όμορφο να κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα σου. Μου βγήκε το σερβίς στο 23-23 και έγραψε άσΣος. Σημάδεψα τον παίκτη που ήθελα και στάθηκα τυχερός. Με ρωτάτε αν σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα; Τα τελευταία 20 χρόνια αισθάνομαι τυχερός», είπε γελώντας ο έμπειρος ακραίος.
 
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς Χριστοφιδέλης: «Τα τελευταία 20 χρόνια αισθάνομαι τυχερός»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject