Print this page
11-12-2015

Μπίσετ: «Δεν είναι έκπληξη η πορεία της Κηφισιάς»

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός της Κηφισιάς Τζούλιαν Μπίσετ είπε για την ανάδειξη του ως mvp της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα»:
«Ευχαριστώ πολύ για την διάκριση. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω αυτή τη διάκριση και είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και θαυμαστό. Με κάνει πολύ χαρούμενο και παράλληλα μου δίνει δύναμη να δώσω ότι μπορώ για την ομάδα μου».
 
Για την συνεργασία του με την Κηφισιά και το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του που βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά την 8η αγωνιστική μαζί με τον Ολυμπιακό είπε:
 
«Είμαι ευτυχισμένος στην Κηφισιά όχι μόνο γιατί έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και είμαστε πρώτοι με τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως γιατί είμαστε δεμένη οικογένεια, έχω φοβερούς συμπαίκτες και πολύ καλό προπονητή. Γενικά βλέπω πως υπάρχει οργάνωση και από την διοίκηση και ειμαστε σαν οικογένεια. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Και πέρσι είχε καλή ομάδα η Κηφισιά αλλά εφέτος έχει μεγαλύτερη ποιότητα στην υποδοχή και αυτό μας δίνει την δυνατότητα σε εμάς τους κεντρικούς αλλά και στην επίθεση να ειμαστε πιο αποτελεσματικοί. Κάνουμε καλή προετοιμασία σε κάθε αγώνα. Για μένα που ζω την ομάδα δεν είναι έκπληξη η μέχρι τώρα πορεία μας. Πιστέψτε με, η ομάδα μου έχει ακόμα μεγαύτερα περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που εύχομαι κάθε μέρα είναι να έχουμε υγεία και να υπάρχει το ίδιο καλό κλίμα. Αφιερώνω τον τίτλο του mvp στους συμπαίκτες και στον προπονητή μου.».