Print this page
15-01-2016

Ηρακλής Πετ.2015 - ΜΓΣ Εθνικός (13η αγωνιστική, 16/1, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται το τριήμερο 16-18 Ιανουαρίου το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο Ηρακλής για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική είναι γηπεδούχος και μετά τη νίκη επί της Ορεστιάδας, υποδέχεται τον έτερο εκπρόσωπο του Έβρου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προέρχεται από τη νίκη επι του Άρη (13η αγωνιστική, 16/1, 17.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θέμελης).

 

Ο Ηρακλής έχει ανέβει ψυχολογικά μετά το 3-2 επί της Ορεστιάδας και πλέον αλλά η επιτυχία μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Χατζηηλιάδη που θα μείνει εκτός γηπεδων για περίπου 20 ημέρες. Ο 29χρονος ακραίος έκανε ακτινογραφία στο αριστερό πόδι που έδειξε διάστρεμα Β΄βαθμού και το Σάββατο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί εάν έχει υπάρχει βλάβη στον σύνδεσμο.

«Θελω περίπου 20 ημέρες»

Η τραγική ειρωνεία ήταν πως τραυματίστηκε την ημέρα των γενεθλίων του. «Ελπιζω να μην έχει πειραχτεί ο σύνδεσμος. Επειδή στο ίδιο πόδι το είχα ξαναπάθει υπολογίζω πως η αποθεραπεία είναι περίπου 20 ημέρες. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, το κουνάω το πόδι λίγο αλλά είναι ακόμα πρησμένο. Ο τραυματισμός προήλθε όταν πάτησα τον αντιπαλο διαγώνιο. Ευχαριστώ όσους έχουν ενδιαφερθεί», είπε ο Χατζηηλιάδης.

Ντεμπούτο του Κολομβιανού

To θετικό για τον Ηρακλή είναι πως θα ενισχυθεί με τον Κολομβιανό ακραίο Πίτζα Ερνάντεζ Αντρές Φελίπε (8/3/1991).

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Η αυριανή θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για μας. Ο Εθνικός έχει δυναμώσει αρκετά σε  σχέση με τον πρώτο γύρο, με την προσθήκη τριών ξένων παικτών και για μας θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να παίρνουμε τις νίκες στην έδρα μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να καταφέρουμε να πάρουμε κόντρα στον Εθνικό τη νίκη».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Δημήτρη Χατζηηλιάδη είπε: «Είναι τεράστιο θέμα για την ομάδα καθώς είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Ίσως ήταν και στην καλύτερή του κατάσταση από το ξεκίνημα του πρωταθληματος αλλά ας ελπίσουμε ότι δε θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα».

Να κλειδώσει 8αδα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά τη νίκη του επί του Άρη θέλει να συνεχίσει την άνοδο για να κλειδώσει την 7η θέση και να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Σάκης Μουστακίδης στον αγώνα με τον Άρη προφύλαξε τους Γκιλέν, Φόγιερ καθώς τους λείπει προετοιμασία και δεν θέλει να τους επιβαρύνει ενόψει και των ευρωπαϊκών αγώνων.

«Θεωρώ τον αγώνα με τον Ηρακλή στη Μίκρα πιο δύσκολο απ΄ότι με τον Άρη στην έδρα μας. Αυτό που θέλω πρώτα είναι να βρούμε ρυθμό και να ανεβάσουμε την ποιότητα και την ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Ο Ηρακλής θα έχει έναν νέο παίκτη και θέλει βαθμούς για τη σωτηρία του. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας και πρέπει να έχουμε υπομονή και καλή τακτική», είπε ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Στον Α΄γύρο ο Εθνικός νίκησε τον Ηρακλή με 3-0 σετ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016
Γυμναστήριο Μίκρας 17.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΜΓΣ Εθνικός
Διαιτητές:
Παπαδογούλας, Θέμελης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Δρανίτσας. Γραμματεία: Βάμβα.
Γυμναστήριο «Δημ.Βικέλας» Σύρος 18.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - Παναχαϊκή Πετ.2013
Διαιτητές:
Γεωργουλέας, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Καλπακίδου, Βρούτσης. Γραμματεία: Πιρπινιά
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδας 18.00: ΑΟ Ορεστιάδας - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές:
Τζεπκινλής, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Γκαρίλης
Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena» 21.00 (Novasports-3): ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές:
Μυλωνάκης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κουκουμάκας, Γιωγιού. Γραμματεία: Παναγιωτίδου

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016
Γυμναστήριο Ζηρίνειο 18.00: ΑΟΠ Κηφισιά - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές:
Κουτσούλας, Γεροθόδωρος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Παπαχατζής. Γραμματεία: Κορρέ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016
Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας 18.00 (Novasports-3): ΓΣ Λαμία - ΑΣ Άρης
Διαιτητές:
Βουδούρης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Καλαντζής, Ράντσιου. Γραμματεία: Σάλτα