Print this page
04-03-2016

Ηρακλής Πετ.2015 - ΓΣ Λαμία (19η αγωνιστική, 5/3, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Είναι το απόλυτο ντέρμπι επιβίωσης μεταξύ του Ηρακλή και του Γ.Σ.Λαμία σε αγώνα που ξεχωρίζει για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (15/3, 19.00, 19η αγωνιστική).
 
Ο Ηρακλής προέρχεται από σερί 3-0 νικών και μάλιστα με τρίποντα στους κρίσιμους αγώνες με τον Παμβοχαϊκό, με τον Παναθηναϊκό και με τον Άρη που τον έχει «εκτοξεύσει» βαθμολογικά. Ο γηραιός σκοπεύει να συνεχίσει το σερί ώστε να σημειώσει την 7η νίκη του και να αποκτήσει πλεονέκτημα για την 9η θέση με ελπίδες και για την 8αδα καθώς μετά από 18 αγώνες έχει 18 βαθμούς, έναντι 22 της 8ης Ορεστιάδας.

O προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Αν θέλουμε να ελπίζουμε στην παραμονή της ομάδας, χωρίς πλέι άουτ δεν βλέπουμε τίποτα άλλο στο αυριανό παιχνίδι παρά μόνο τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη κόντρα στη Λαμία για να διατηρήσουμε τη θέση μας ως προς τις άλλες ομάδες. Θα είναι δύΣκολο παιχνίδι. Η Λαμία είναι πιο βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο και θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, για την παραμονή, με μας. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τους δύο».

Από τα τελευταία της χαρτιά για να πάρει βαθμούς και να μειώσει τη διαφορά της από τις υπόλοιπες ομάδες παίζει η Λαμία. Η ομάδα της Ρούμελης είναι στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς και βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τον Άρη, ενώ με τον Ηρακλή η διαφορά της είναι στο -9. Η Λαμία έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα (με Παναχαϊκή και Άρη) και ακόμα δεν έχει νικήσει εκτός έδρας. Στον Α΄γύρο ο Ηρακλής νίκησε στο «Χαλκιοπούλειο» 3-2 σετ αλλά από τότε ο Ηρακλής ενισχύθηκε σημαντικά.

O προπονητής της Λαμίας Πέτιο Ντραγκίεφ είπε: «Τα πολλά λόγια δεν έχουν πλέον νόημα. Πάμε στην έδρα του Ηρακλή μόνο για νίκη. Στον Α΄γύρο χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Από τότε ο Ηρακλής ενισχύθηκε και εμείς βελτιωθήκαμε. Έχουμε τέσσερα δύσκολα ματς στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που δεν πήραμε τις υπόλοιπες 18 αγωνιστικές».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016
«Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός - ΑΣ Άρης.
Διαιτητές: Μουλά Λ., Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες:  Λιδωρικιώτη, Μαριδάκης. Γραμματεία: Καραγεωργίου
«Δημήτριος Βικέλας» Ερμούπολη 18.00 (Νοvasports-3): ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΑΟΠ Κηφισιά
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες:  Βρούτσης, Παπαδημητρϊου. Γραμματεία: Κούτρα
«Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου
Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΓΣ Λαμία
Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Πεχλίδης, Δρανίτσας. Γραμματεία: Λαδάς
Αγιυάς Παναχαϊκής 19.00: Παναχαϊκή Πετ.2013 - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Γκολφινόπουλος, Γλωσσίδης. Γραμματεία: Δανιά

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016
«Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδας 18.00 (Νοvasports-3): ΑΟ Ορεστιάδας - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Γραμματεία: Σαρδάνης. Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης