Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-04-2016

Λυκούδης: «Ιστορική η 8η θέση για την Παναχαϊκή»

Rate this item
(0 votes)
Τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, κάνει ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης ο οποίος μίλησε στο panaxaikivolley.gr για την επιτυχία της ομάδας που έγραψε ιστορία κατακτώντας την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την φετινή χρονιά και όχι μόνο που καταφέραμε να παραμείνουμε στη κατηγορία χωρίς να εμπλακούμε στην διαδικασία των πλει-άουτ αλλά επειδή κατακτήσαμε την 8η θέση που είναι ιστορική για την ομάδα μας η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει όλες τις ομάδες στην ελλάδα εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου» είπε αρχικά ο Γιώργος Λυκούδης και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια σε όλους»

«Αυτή η θέση νομίζω ότι απονείμει δικαιοσύνη γιατί όποιος κοιτάξει τα αποτελέσματα θα δει ότι όλες οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από εμάς τους έχουμε νικήσει από δυο φορές. Για αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς όπως επίσης και στον συνεργάτη μου Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Γκίνη αλλά και τον φροντιστή Στράτο Παππά για την πολύτιμη βοήθεια τους.  Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στην διοίκηση η οποία από την πλευρά της έκανε ότι καλύτερο προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα και να την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της ενώ πολλά μπράβο πρέπει να δώσουμε και στους οπαδούς μας οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι έδωσαν βροντερό παρόν σε όλα τα παιχνίδια και ήταν ο 7ος παίκτης για την Παναχαϊκή».

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στη συνεισφορά των δυο ξένων, του Ισπανού κεντρικού Τζούλιαν Τόρρες και του Βραζιλιάνου ακραίου Ιβαν Βάλτερ στη φετινή προσπάθεια της Πατρινής ομάδας.

«Θα ήθελα να σταθώ στους δυο ξένους που αποκτήσαμε και πιστεύω πως πραγματικά σταθήκαμε τυχεροί. Εκτός από καλοί παίκτες οι δυο ξένοι ήταν και καλά παιδιά και αυτό βοήθησε ώστε να δέσει γρήγορα η ομάδα αλλά και να διατηρηθεί το καλό κλίμα που είχαμε καθόλη την διάρκεια της σεζόν. Έχουμε συνηθίσει έλληνες παίκτες να παίζουν τραυματίες όμως δεν το βλέπουμε συχνά αυτό από ξένους παίκτες.

Φέτος λοιπόν υπήρχαν παιχνίδια όπου οι ξένοι μας αγωνίστηκαν τραυματίες και θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια που έβαλαν το καλό της ομάδας πάνω από τον εαυτό τους».

Ο Γιώργος Λυκούδης έκανε αναφορά και στην «επόμενη μέρα» της Παναχαϊκής.

«Πλέον ο λόγος ανήκει στην διοίκηση η οποία θα καθορίσει τους στόχους που θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σεζόν. Πιστεύω πως υπάρχει ένα πλάνο αυτή την χρονική στιγμή και το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξειδικευτεί σε λεπτομέρειες ώστε να τεθούν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναχαϊκή Λυκούδης: «Ιστορική η 8η θέση για την Παναχαϊκή»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject