Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-11-2016

Ο Κάσσανδρος Στίγγας βραβεύτηκε ως MVP Βίκος Cola της 2ης Αγωνιστικής από τον Βασίλη Δαστερίδη της Dasteri A.E.

Rate this item
(0 votes)
Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Εθνικού και του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη, ο Διευθύνων Σύμβουλος τoυ μέγα χορηγού της ομάδας του Εθνικού, Dasteri A.E, Βασίλης Δαστερίδης, βράβευσε τον Κεντρικό του Εθνικού Κάσσανδρο Στίγγα ως MVP Βίκος Cola της 2ης Αγωνιστικής Volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

​Ο Bασίλης Δαστερίδης δήλωσε: Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές να στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος είναι από τις ιστορικότερες ομάδες του Ελληνικού βόλλεϋ. Η Dasteri A.E εύχεται καλή συνέχεια στον MVP Κάσσανδρο Στίγγα και σε όλους τους παίχτες της ομάδας μας, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με ακόμα περισσότερες επιτυχίες στις αποσκευές τους!

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ο Κάσσανδρος Στίγγας βραβεύτηκε ως MVP Βίκος Cola της 2ης Αγωνιστικής από τον Βασίλη Δαστερίδη της Dasteri A.E.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject