Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-11-2016

O Γκρέγκορι και o Τζέι Πέτι έγραψαν ιστορία στην Volley League «Πάμε Στοίχημα»

Rate this item
(0 votes)
Ο Γκρέγκορι Πέτι και ο αδελφός του Τζέι Πέτι που αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14 στον Γ.Σ.Λαμία περνούν στην ιστορία ως τα πρώτα αδέλφια που έχουν στη συλλογή τους από έναν τίτλο ΜVP Βikos Cola στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Ο Τζέι Πέτι είχε αναδειχτεί ΜVP Βikos Cola την 4η αγωνιστική της περιόδου 2013-14 με την ομάδα της Λαμίας στο 3-0 επί του Παμβοχαϊκού και τώρα ο Γκρέγκορι Πέτι αναδεικνύεται mvp Βikos Cola με τον Παμβοχαϊκό στο 3-2 επί του Παναθηναϊκού.

Είναι επίσης εντυπωσιακό πως και τότε αλλά και τώρα έτυχε να βρίσκονται στην Ελλάδα οι γονείς τους για ολιγοήμερη επίσκεψη, ενώ για τον ίδιο ήταν η πρώτη του διάκριση.

«Είναι η πρώτη μου φορά που αναδεικνύομαι mvp. Είναι πολύ ωραίο αυτό που ακούω. Δεν το περίμενα να βγω mvp. Αφιερώνω τη διάκριση μου στους γονείς μου Σέρολ και Χάουαρντ που έχουν κάνει πολλά για μένα. Επίσης στον αδελφό μου που πάντα με συμβουλεύει στο βόλεϊ και φυσικά στη μάνατζερ του Τιάρα και στον προπονητή μου Κώστα Δεληκώστα», είπε ο Γκρέγκορι Πέτι.

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την απόφοση του είπε: «Προερχόμαστε από την ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό και κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση μέχρι τώρα. Πιστεύω και περιμένω να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Δουλεύουμε πολύ και ομαδικά και ατομικά. Έχουμε καλή ομάδα με καλό κλίμα και καλούς αθλητές».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Είναι πολύ δυνατό με πολλές καλές ομάδες που βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Αυτό δεν συνέβαινε πέρυσι στην Φινλανδία. Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορούμε να κάνουμε μεγάλες νίκες».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ στην ομάδα. Η περιοχή εδώ στο Βραχάτι είναι ήσυχη και πανέμορφη και αφοσιώνεσαι στη δουλειά».

Για τον αγώνα που έρχεται με την Κηφισιά είπε: «Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στις επιτυχίες και κυρίως στις καλές εμφανίσεις. Έχουμε παίξει με την Κηφισιά. Είναι ομάδα με απαιτήσεις αλλά με διαφορετικό στιλ από τον Παναθηναϊκό και πρέπει να προετοιμάσουμε κατάλληλα την τακτική μας».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός O Γκρέγκορι και o Τζέι Πέτι έγραψαν ιστορία στην Volley League «Πάμε Στοίχημα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject