Print this page
11-02-2017

Ολυμπιακός - Ηρακλής Χαλκίδας (16η αγωνιστική, 12/2, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας την Κυριακή στον αγώνα που θα ολοκληρώσει την 16η αγωνιστική στην Volley League «Πάμε Στοίχημα». (16η αγωνιστική, 12/2, 18.00, Διαιτητές: Μουλά Λ., Νικολόπουλος).

Οι δύο ομάδες μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο φιλέ δύο φορές καθώς στις 23 Φεβρουαρίου θα αναμετρηθούν και στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός μετά από 15 νίκες στο πρωτάθλημα έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ όμως ένας από τους στόχους για τον Σλόμπονταν Μπόσκαν και τους παίκτες του είναι να τερματίσουν αήττητοι την κανονική περίοδο.

Είναι ερωτηματικό η ομάδα που θα παρατάξει ο Μπόσκαν καθώς σύμφωνα με την τακτική του δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του ρόστερ. «Στόχος μας είναι να πετύχουμε μια ακόμα νίκη. Να αγωνιστούμε με τον τρόπο που ξέρουμε και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Αρκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως έχουμε παρουσιαστεί φέτος στα περισσότερα παιχνίδια», δήλωσε ο Μπόσκαν στο osfp.gr και ο Νίκος Ζουπάνι πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι παρά τις απουσίες που προκύπτουν, έχει το βάθος στο ρόστερ για να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια. Κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί και να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση».

Ο Ηρακλής Χαλκίδας προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα (επί της Ορεστιάδας) και στο κύπελλο (επί του Ηρακλή Πετοσφαίριση) και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάκη Κανέλλου που ακολουθεί θεραπεία μετά από ελαφριά θλάση. Τη θέση του βασικού θα πάρει ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος.

«Ξέρουμε ποιος είναι το φαβορί αλλά είναι και για μας ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Παίζουμε και στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Τέτοιου επιπέδου αγώνες θα μας βοηθήσουν για τα κρίσιμα ματς που θα παιχτεί η παραμονή μας», δήλωσε ο Σπύρος Γκολίτσης.

Στον Α΄γύρο στη Χαλκίδα ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 σετ, ενώ υπήρξε αναμέτρηση και για την Α΄φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» όπου ο Ολυμπιακός νίκησε επίσης με 3-1 σετ.

 

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Πρόγραμμα 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/02/2017

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ. - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Θεμελής, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.
Επόπτες: Γιώγιου, Μπουκουβάλα. Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Πανελληνίου 18.00 (Novasports-HD4): Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Ράπτης, Βασιλειάδης.
Επόπτες: Μαριδάκης, Πικραμένος. Γραμματεία: Κομιανού.

Γυμναστήριο «Ν.Σαμαράς» Ορεστιάδα 18.00: ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΠΣ Κύζικος Ν.Περάμου
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης.
Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς 18.30: ΑΟΠ Κηφισιάς - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.
Επόπτες: Σκριμπώνης, Κυριαλάνη. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Σύρος 19.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - Παναχαϊκή Πετ. 2013
Διαιτητές: Κουτσούλας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.
Επόπτες: Παπακοσμάς, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Κούτρα.

Κυριακή 12/02/2017

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Pέντη 18.00: Ολυμπιακός - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Πέρρος.
Επόπτες: Λιάκου, Λιδωρικιώτη. Γραμματεία: Καλιγέρη.