Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-05-2017

Φιέστα τίτλου στον ΠΑΟΚ: Αρχίζει νέα τριετία με τίτλους και Τσάμπιονς Λιγκ

Rate this item
(1 Vote)

Παρουσία εκπροσώπων των μεγάλων χορηγών του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» και σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports-1HD έγινε στο PAOK Sports Arena η γιορτή απονομής στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης αποθέωσαν τους πρωταθλητές και στο τέλος είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Την τιμητική τους είχαν ο Χόρχε Ελγκέτα και οι παίκτες του που άκουσαν τα ονόματα τους από τα μεγάφωνα και παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια και την κούπα του πρωταθλήματος. Μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν στο γήπεδο και οι τρεις κούπες πρωταθλημάτων που έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τα τρία τελευταία χρόνια και τις οποίες κρατούσαν ο Θάνος Τερζής, ο Γιάννης Παντακίδης και ο Ερνάντο Γκόμεζ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες, στις αποφάσεις που πάρθηκαν και στους στόχους που θα τεθούν για το μέλλον: «Εκ του αποτελέσματος, κάτι έκανα κι εγώ. Αν δεν είχαμε αυτά τα αποτελέσματα μπορούσε να θεωρηθεί ότι έκανα λάθος. Το καλό τρίτωσε. Ξεκινάει μία καινούργια τριετία, με μεγαλύτερους στόχους. Τρία πρωταθλήματα στην Ελλάδα είναι αρκετά για να δώσουν το έναυσμα να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη. Έχουμε τη συμπαράσταση του κυρίου Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μας είπε ότι θα βοηθήσει και αυτός. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το επόμενο βήμα, να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ.  Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η χρονιά, είχαμε μόνο αντιξοότητες. Είχαμε προβλήματα με τους Κουβανούς, με τον Γκόμεζ, με τον Στάροβιτς για αυτό έχει μεγαλύτερη αξία αυτός ο τίτλος. Το πετύχαμε με την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Ο τίτλος είναι ιδιαίτερος γιατί τον κατακτήσαμε στο σπίτι του αντιπάλου μας, που όλοι έλεγαν πριν ένα μήνα, ότι θα τον κατακτήσει περπατώντας. Εμείς πιστεύαμε ως το τέλος στην ομάδα μας και για αυτό κάναμε την αλλαγή προπονητή».

Την ανακοίνωση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Χόρχε Ελγκέτα έκανε ο Αντώνης Τσαλόπουλος: «Ο Ελγκέτα θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά. Θα πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε περισσότερα. Σίγουρα θα μείνει ο κορμός της ομάδας και θα γίνει το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε κι άλλους τίτλους».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα είπε: «Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Εχουμε πολλά να σχεδιάσουμε για το μέλλον της ομάδας. Τώρα διασκεδάζουμε και από αύριο σχεδιάζουμε την ομάδα. Ο Γκόμεζ όπως βλέπετε είναι σχεδόν έτοιμος. Δεν γνωρίζω εάν θα μείνει στην ομάδα ο Ντάντε. Πρέπει να οργανώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

Ολοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν με την ψυχή τους, ενώ αρκετοί είχαν στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα όπως ο πασαδόρος Θάνος Τερζής που είχε τα παιδιά του. Όμορφο τόνο έδωσαν και τα κορίτσια της ομάδας γυναικών του ΠΑΟΚ που κατέκτησαν το νταμπλ στην ΕΠΕΣΘ και πήραν την άνοδο για την Α2 γυναικών. 

Μάλιστα δόθηκε ένα σετ επίδειξης μεταξύ ανδρών και γυναικών, ενώ λίγη ώρα αργότερα την παράσταση έκλεψε το ζεϊμπέκικο του λίμπερο Δημήτρη Γκαρά που πλέον έχει γίνει σήμα κατατεθέν στα επινίκια της ομάδας του δικεφάλου. Την τιμητική του είχε και ο Ερνάντο Γκόμεζ ο οποίος τόνισε πως έχει ταυτιστεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε να είναι έτοιμος στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η βράβευση του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ως MVP Βίκος του πρωταθλήματος  

 

 

ddddddd.jpga111111411.jpgkoypes.jpgelgeta1.jpga11111111.jpgandreadis.jpga111121111.jpga1111143111.jpg

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Π.Α.Ο.Κ. Φιέστα τίτλου στον ΠΑΟΚ: Αρχίζει νέα τριετία με τίτλους και Τσάμπιονς Λιγκ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject