Print this page
04-12-2017

O Τέιλορ Χαντ βραβεύτηκε MVP Βίκος Cola από τον Θωμά Κυριαζή

Rate this item
(2 votes)
Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη “MVP Βίκος Cola”  της 5ης αγωνιστικής της Volley League απονεμήθηκε στον Τέιλορ Χαντ για την απόδοσή του απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
 
«Θέλω να αφιερώσω αυτή την διάκριση στους συμπαίκτες μου καθώς και στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς. Οι προπονητές μου, αλλά και όλη η ομάδα πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κηφισιά» δήλωσε ο Τέιλορ Χαντ.

Την βράβευση στον Καναδό αθλητή του Α.Ο.Π  Κηφισιάς έκανε ο Θωμάς Κυριαζής, ιδιοκτήτης της αλυσίδας Restaurant-Grill «Ο Μύθος», ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας των βορείων προαστίων.

«Ο Μύθος» με εικοσαετή εμπειρία παρουσίας στο χώρο της εστίασης συνεχίζει να προσφέρει υπέροχες γεύσεις . Βασική αρχή και φιλοσοφία της εταιρείας  είναι η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση του καταναλωτή με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών .

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει τρία  εστιατόρια  στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Κέντρο της Κηφισιάς, το Κεφαλάρι και το Μαρούσι.