Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-06-2019

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή του Ανδρεόπουλου για έκτη σεζόν

Rate this item
(0 votes)
Το Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε μία μικρή διακοπή από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική ανδρών για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, για την σεζόν 2019-20.

Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά στον πάγκο του «τριφυλλιού», συνεχίζοντας έτσι την κοινή του πορεία με τον Σύλλογο που έχει καταξιωθεί ως παίκτης και τεχνικός.

Η παρουσία του ομοσπονδιακού κόουτς στην τεχνική ηγεσία του τμήματος αποτελεί εγγύηση, ότι το τμήμα βαδίζει με  σιγουριά και σταθερότητα προς την κορυφή.

 Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο «πράσινος» προπονητής τόνισε :

 «Είμαι πολύ χαρούμενος  που θα συνεχίσουμε με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της  οργάνωσης με σκοπό να φτάσει ο Παναθηναϊκός σταδιακά  εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια μας περιμένει σκληρή δουλειά ».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή του Ανδρεόπουλου για έκτη σεζόν
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject