Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-09-2019

Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό, τα φιλικά σε Παρίσι και Ρέντη με Ντιναμό

Rate this item
(0 votes)
Σε πλήρη σύνθεση βρίσκεται η ομάδα του πρωταθλητή Ολυμπιακού καθώς από χθες ενσωματώθηκαν με την ομάδα του Πειραιά οι Έλληνες διεθνείς που επέστρεψαν από την άδεια που τους χορηγήθηκε λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Οι Γιώργος Πετρέας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κώστας Στιβαχτής, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γιώργος Παπαλεξίου, Θοδωρής Βουλκίδης βρέθηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στο Ρέντη όπου για πρώτη φορά βρέθηκε και ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ που είχε και αυτός υποχρεώσεις με την Εθνική Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Η τελευταία άφιξη αναμένεται την Παρασκευή και είναι αυτή του Έεμι Τερβαπόρτι με τον διεθνή Φινλανδό να δίνει το παρών στο δεύτερο φιλικό με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ρέντη.

Από κει και πέρα το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» συμπεριλαμβανομένου και του διεθνούς Τουρνουά στο Παρίσι, διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

17:00 Ολυμπιακός-Ντιναμό Βουκουρεστίου

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

17:00 Ολυμπιακός-Ντιναμό Βουκουρεστίου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΠΑΡΙΣΙ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

18:30 Paris Volley-Nantes Reze

21:30 Oλυμπιακός-Verona

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

17:30 Μικρός Τελικός

20:30 Μεγάλος Τελικός

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

17:00 Κηφισιά-Ολυμπιακός







Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό, τα φιλικά σε Παρίσι και Ρέντη με Ντιναμό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject