Print this page
22-10-2019

Ανδρεόπουλος, Πανταλέων: «Ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστής στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Rate this item
(0 votes)
Την εκτίμηση πως το νέο πρωτάθλημα της Volley League θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ποιοτικό παρά τα οργανωτικά προβλήματα που αντιμετώπισαν ορισμένα ΤΑΑ εξέφρασαν ο προπονητής και ο αρχηγός του Παναθηναϊκός στην media day που διοργανώθηκε στη νέα έδρα στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

To ανακαινισμένο γυμναστήριο φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι πόρτες άνοιξαν για τους εκπροσώπους του Τύπου και οι αθλητές και αθλήτριες του τριφυλλιού που συστεγάζονται και πάλι μαζί μετά από πολλά χρόνια σε ένα σύγχρονο και κομψό γυμναστήριο εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το μέλλον των ομάδων στα πρωταθλήματα Volley League ανδρών και γυναικών.

Οι αθλητές οι αθλήτριες και οι προπονητές τους παρουσία παραγόντων του αθηναϊκού συλλόγου μίλησαν για την προετοιμασία και τους στόχους τους. Φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για τον Παναθηναϊκό, για το ρεκόρ των 26 ετών που έχει γράψει στον σύλλογο, την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ και τα προβλήματα στο πρωτάθλημα:

«Ηταν οριακή η περίοδος της σωτηρίας του Παναθηναϊκού στο μπαράζ με το Αιγίνιο. Τότε μας είχε στηρίξει ο κύριος Γιαννακόπουλος και μας είχε βοηθήσει στη μέση της σεζόν και κάναμε το καθήκον μας να μείνει η ομάδα στην Volley League. Εκ των υστέρων o κύριος Γιαννακόπουος ανέλαβε και την τύχη του συλλόγου και προσπαθεί να κάνει την εξυγίανση του τμήματος και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Να μπορέσει να πατήσει σε στέραιες βάσεις και να δικεδικήσει τίτλους. Ευελπιστώ στους επόμενους μήνες να έχει ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια και να μπορέσει να κάνει ο Παναθηναϊκός αυτό που επιτάσει η ιστορία του και να διεκδικεί τίτλους».

«Είναι πολλά τα χρόνια αλλά δε σου κρύβω πως για μένα είναι το ίδιο όμορφο και συγκλονιστικό να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού όπως την πρώτη ημέρα».

«Βλέποντας και τις άλλες ομάδες παρά τη δύσκολη εποχή που είμαστε έχουμε πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά έχουν φτιάξει δυνατές ομάδες. Ο Φοίνικας έχει δυνατό ρόστερ. Γενικά έχουν φτιαχτεί πολύ καλά σύνολα. Θα γίνει πολύ δυνατό και σκληρό πρωτάθλημα. Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα πρέπει να λυθούν. Πρέπει να κάτσουν οι ομάδες κάτω και να βρουν λύσεις. Μετά την εφετινή χρονιά πρέπει να λυθούν τα προβλήματα και να δούμε πάλι καλύτερες ημέρς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

«Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα που όλοι είμαστε σίγουροι πως θα είναι ανταγωνιστικό και ποιοτικό. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν θα δούμε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν φτιάξει ισχυρό ρόστερ. Στην επαγγελματική Λίγκα δίνει το δικαίωμα να φτιάχνουμε ομάδες και τον Δεκέμβριο οπότε είναι δυνατές οι αλλαγές. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο δρόμο της οργάνωσης που έχει θέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση Γιαννακόπουλου μας έχει δώσει εντολή και μας έχει αναθέσει

αποστολή να φέρουμε τον Παναθηναϊκό πάλι στην κρυφή και αυτό θα κάνουμε».

Για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ: «Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολλές φορές με τον ΟΦΗ στα φιλικά προετοιμασίας. Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολη πρεμιέρα με δύσκολη ομάδα».

Για τα φαβορί για το πρωτάθλημα: «Οπως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα. Μετά υπάρχει η δεύτερη ταχύτητα με τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ, τον Φοίνικα και την Κηφισιά. Αυτό ως γενική αρχή δεν θα αλλάξει».

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o τεχνικός του Παναθηναϊκού στο ανδρικό βόλεϊ Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε «Ξεκινάει μια ακόμα ενδιαφέρουσα χρονιά για  το ελληνικό βόλεϊ και αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες καθώς όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες.

Εμείς θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια σε μια προσπάθεια ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα για τον Σύλλογο  που ξεκίνησε από πέρυσι.

Ο Παναθηναϊκός πάντα οφείλει να μάχεται για το καλύτερο δυνατό και αυτό θα κάνουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

 
 

Media