Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-11-2019

Συνέντευξη Τύπου: Ορφανός, Προύσαλης, δηλώσεις Μουνιόθ

Rate this item
(1 Vote)
Ο Γιάννης Ορφανός και ο Κώστας Προύσαλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Ηρακλής - Ολυμπιακός 0-3 σετ. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε αμέσως μετά τον αγώνα για να προλάβει την πτήση για την Αθήνα και δεν έγιναν δηλώσεις.

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Δυστυχώς τα τελευταία τρία χρόνια φτάνουμε σε αυτή την κατάσταση, να μην είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και μόνο αυτό νομίζω τα λέει όλα. Παίξαμε το ματς στα ίσια και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα θεωρώ πως σήμερα παίχτηκε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει έως τώρα στην Α1. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παμβοχαϊκό και πρέπει από Δευτέρα να προχωρήσουμε γιατί το ματς είναι πολύ καθοριστικό».

Ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης στη συνέντευξη Τύπου: «Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που από το 2 σετ ήταν συγκλονιστικός και μας τράβηξε στα δύσκολα σημεία του αγώνα. Συμφωνώ με τον κοουτς ότι είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε απ'τον Ολυμπιακό γιατί θα έλεγα πως ήμασταν καλά διαβασμένοι καλά προετοιμασμένοι. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι αυτό φάνηκε στο ται μπρεικ όταν χάνεις στο 13-15. Ένα λάθος από εδώ, ένα από εκει όταν παίζεις και με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας πρέπει να είσαι σε όλο το παιχνίδι συγκεντρωμένος, να μην αφήνεις καμία μπάλα και να τις κυνηγάς όλες. Κρατάμε τον βαθμό, μένουμε με την στενοχώρια ότι μπορούσαμε να έχουμε πάρει παραπάνω βαθμούς και μακάρι να συνεχίσουμε αυτές τις καλές εμφανίσεις. Δουλειά και μόνο δουλειά. Και πάλι ευχαριστούμε τον κόσμο, θέλουμε κι άλλη στήριξη κι άλλη βοήθεια. Τους καλώ ξανά να έρθουν κοντά σε αυτή την ομάδα, σήμερα δεν ήταν από την αρχή του παιχνιδιού, τους θέλουμε κοντά μας και στο τέλος να είναι σίγουροι πως θα τους κάνουμε περήφανους».

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Παλέψαμε μέχρι τον τελευταίο πόντο και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη. Βρεθήκαμε πίσω με 1-0 στις λεπτομέρειες στο πρώτο σετ και έπρεπε να αντιδράσουμε. Δυο φορές επιστρέψαμε στο παιχνίδι και στο τελευταίο σετ γυρίσαμε από το 5-2, με την ομάδα να δείχνει χαρακτήρα και την ποιότητα που διαθέτει».

 

Ο Ολυμπιακός κράτησε το αήττητο από το μαχητικό Ηρακλή σε αγώνα διαφήμιση (vid-pics)

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Συνέντευξη Τύπου: Ορφανός, Προύσαλης, δηλώσεις Μουνιόθ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject